Heroes of the Dark™ на Gameloft Sofia вече е достъпна на устройства с iOS, Android и Windows

Oct 28, 2021 Няма коментари by

Лидерът в гейм индустрията Gameloft обяви официалното пускане на най-новата си онлайн игра Heroes of the Dark. Заглавието е дело на българското студио на френския разработчик и иновативно съчетава стратегически и ролеви елементи, ситуирани в изцяло нова виртуална вселена, изградена от софийския екип. От днес е достъпна по целия свят на устройства с iOS, Android и Windows.

Софийското студио на Gameloft прави няколко смели стъпки при създаването на Heroes of the Dark. Първата е, че не разчита на вече изграден франчайз или гейм вселена. Целият сюжет, както и виртуалният свят, в който се потапят играчите, е изграден от българския екип от нулата. Другата ключова иновация е комбинирането в изцяло нова формула на два популярни жанра – стратегия в реално време и ролева игра. 

 

„Изключително съм развълнуван, че можем да предоставим на играчите от цял свят Heroes of the Dark. Това e нашето най-амбициозно заглавие, което включва един невероятен нов свят и уникална смесица от стратегия и RPG”, каза Дамян Дамянов, Game Manager на Heroes of the Dark. Скоро ще се видим в Тенебрис!“

Новата игра е почти изцяло разработена в България. От техническата част, през сюжета, художествената визия, героите и механиките, до маркетинга и поддръжката ѝ. Малки компоненти, като аудио оформлението, са изнесени към други студия на френския разработчик. 

Gameloft Sofia разполага с над 200 висококвалифицирани специалисти и чрез Heroеs of the Dark отново доказва капацитета на българския офис за изработване на гейм заглавие в целия му жизнен цикъл.  

Играчите вече могат да се потопят в Heroes of the Dark и фантастичния свят на Тенебрис, където свръхестествените герои и чудовища трябва да оставят настрана различията си, за да се изправят срещу голямото зло, което ги заплашва с пълно унищожение.

В Heroes of the Dark, вампири, върколаци и хора обединяват сили срещу Висшия съвет, воден от Албус, Император на вампирите. От своето мистично имение играчите привличат и подобряват уникални герои от всяка фракция, потапят се в тяхната предистория, и стратегически сформират отряди за сблъсъци 5 на 5 в реално време. Само заедно играчите могат да превземат основния източник на сила, Сърцето на Тенебрис, и да обединят хора, вампири и върколаци в мир.

Играчите могат да изтеглят Heroes of the Dark тук: https://gmlft.co/download-hotd

Gaming, Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Heroes of the Dark™ на Gameloft Sofia вече е достъпна на устройства с iOS, Android и Windows”

Leave a Reply