Plovdiv Game Jam 2022 приветства участниците си в петдневен онлайн хакатон

Jan 06, 2022 Няма коментари by

Към всички художници, програмисти или просто почитатели на настолни и дигитални игри: Plovdiv Game Jam 2022 ви очаква с нетърпение!

Деветото поредно издание на Plovdiv Game Jam ще даде поле за изява на всички любители на игрите, които желаят да създадат свой прототип на игра. Част е от Global Game Jam – събитие, в което участниците, организирани по екипи, трябва да създадат начална работеща версия по определена тема. Поради създалата се извънредна обстановка, Plovdiv Game Jam 2022 ще наруши традицията да бъде тридневно събитие и ще продължи цели пет дни – от 26 до 30 януари. Събитието ще протече изцяло онлайн, в Discord заедно с предаване на живо в Twitch.

 

Но това, че Plovdiv Game Jam ще бъде онлайн, не означава, че не ви очакват интересни моменти. На 27 и 28-ми ще има презентации от лектори, занимаващи се професионално с разработката на игри и 3d дизайн, ще споделят опита си с участниците от различни сфери на гейм индустрията.

За повече актуална информация, следете сайта на събитието – https://plovdivgamejam.org/

 

Всички, които желаят да бъдат участници, могат да се регистрират директно на сайта на Global Game Jam https://globalgamejam.org/2022/jam-sites/plovdiv-game-jam. А тези, които желаят да бъдат свидетели на магията на джама, могат да гледат събитието в Twitch (https://www.twitch.tv/plovdivgamejam), както и в предаването на живо на страницата на Забелязано в Пловдив. Не пропускайте представянето на разработките на игрите в последния ден от събитието! Победителите ги очакват изненади, благодарение на PIC.bg.

 

Въоръжете се с търпение, материали и софтуер, защото ще бъдете част от онлайн епопеята на Plovdiv Game Jam 2022. Очакваме ви!

 

culture, Gaming, Videogames, Youth projects

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Plovdiv Game Jam 2022 приветства участниците си в петдневен онлайн хакатон”

Leave a Reply