Секс играчки за двойки – защо да ги използвате

Feb 15, 2022 Няма коментари by

Когато става въпрос за сексуално удоволствие, има много продукти, които могат да ви го доставят. Най-добрите секс играчки за двойки могат да ви помогнат да внесете страст в спалнята. Ако сте започнали да чувствате, че сексуалният ви живот започва да става монотонен, създайте по-интензивни версии на усещанията, които вече ви харесват, и си помогнете да се почувствате по-тясно свързани с партньора си. Освен това, ако сте на лов за страхотен подарък за Свети Валентин за половинката си (или дори за себе си), секс играчката винаги е добро решение.

Широко съществува схващането, че секс играчките са нещо, което използвате, преди да срещнете половинката си или когато тя е извън града. Но секс играчките не са само за хора, които са сами или необвързани. Секс играчките позволяват на вас и вашия партньор (или партньори) да почувствате нещо различно, което не е възможно по време на стандартния секс. Секс играчките правят неща, които хората не могат. Хората не вибрират и нямат пениси от неръждаема стомана. Но това също не означава, че играчките са заместител или заплаха за човешките взаимоотношения.

Секс играчките могат да създадат уникални възможности за удоволствие и създаване на по-дълбока връзка с партньора. Това може да е особено вярно за хора, които се не могат да изпитат удоволствие или да постигнат оргазъм без играчки, независимо дали поради проблеми с чувствителността, еректилна дисфункция, физическо увреждане или други състояния. Наистина е освобождаващо, когато осъзнаете, че сексът не трябва да е свързан само с контакт между хора – можете да използвате играчки, които да ви помогнат да получите достъп до великото усещане по-лесно и по-ефективно.

Но какво трябва да знаете преди да разгледате какво предлага един сексшоп? Игнорирайте целия маркетинг. Навигирането в джунглата на секс играчките не е толкова лесно, колкото изглежда. Някои играчки са специално обозначени със „за двойки“, но всяка играчка може да бъде за двойки. По-добре е да се съсредоточите върху намирането на играчки, които отговарят на конкретната цел, за която ги искате. 

Намирането на перфектната секс играчка за вас и вашия партньор изисква малко проучване. Зависи и от вашите лични предпочитания и индивидуални нива на комфорт. Бъдете готови да проведете открит разговор с партньора си какво търсите, преди да влезете в магазин или да започнете да се лутате из мрежата. Играчките биват толкова разнообразни, че дори да не сте начинаещ, не можете да знаете всичко. Процесът ще се случи много по-лесно, ако вие и вашата половинка сте на едно и също мнение за типа секс играчки, които се надявате да намерите и за какво ще ги използвате.

Важно е да направите предварително проучване за материала на играчката, защото някои са с по-добро качество от други. Най-общо казано, трябва да избягвате играчки, които са прозрачни или полупрозрачни, тъй като те обикновено са направени от материали, които не искате вътре във вас, като желе или PVC. Като цяло играчките, изработени от материали като силикон, ABS пластмаса, стъкло, запечатана керамика и неръждаема стомана, ще бъдат най-лесните за почистване, най-дълготрайните и най-удобните за използване.

Изберете качеството пред количеството. Знаем, че не би ви се искало да похарчите повече за една играчка, ако може да купите няколко на по-ниска цена, но наистина имайте предвид качеството на материалите, използвани за изработката на продукта.

Пазарувайте заедно! Пазаруването заедно може да направи потенциално неудобната ситуация по-малко неудобна. Ако отидете лично в магазина, можете да изпробвате заедно различните настройки и опции. Ако пазарувате онлайн, превърнете това във вечер за среща с вино, храна и възможност за малко секс и удоволствие. Страхотното при пазаруването онлайн е, че има толкова много видеоклипове за преглед и съвети за това как да използвате повечето продукти, така че това е едновременно приключение при пазаруване и проучване за бъдещо удоволствие.

Секс и любов

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Секс играчки за двойки – защо да ги използвате”

Leave a Reply