SteelSeries представя най-леката мултижанрова мишка на планетата

Apr 12, 2022 Няма коментари by

SteelSeries, световният лидер в производството на периферия за гейминг и електронни спортове, днес представи три нови попълнения към многократно награждаваната серия Aerox, отличаващa се с ултра лек дизайн и възможност за персонализиране на бутоните, осигуряващо максимална прецизност, скорост и комфорт за всеки стил на игра. Свръхлекият структурен дизайн, който видяхме за първи път в Aerox 3, може да бъде намерен и в новите модели от серията –  Aerox 5, Aerox 5 Wireless и Aerox 9 Wireless.

Уравнението е просто – по-малкото тегло = скорост и издръжливост. Скорост и издръжливост = повече победи. Независимо от играта, всеки геймър търси предимство, възможност за по-добро представяне и първото място във всяко едно състезание. Дали се играете онлайн или се опитвате да победите последния бос на Souls за 17-ти път, изключително леката гама мишки Aerox позволява по-бързи движения, повече прецизност и по-малко умора, за да може винаги да сте на ниво, независимо колко дълъг е геймърския маратон.

Персонализирането е ключа към успеха. От приложенията и иконките на мобилния телефон до кафето в Starbucks, днес почти всичко в живота може да се персонализира. Геймингът също.

Играчите могат да настроят по свой вкус програмируемите бутони на Aerox 5, Aerox 5 Wireless и Aerox 9 Wireless, за да да имат незабавен достъп до всичко, което искат, когато им е необходимо, на една ръка разстояние. От специални клавишни комбинации за Fortnite или League of Legends до RGB осветление, което е синхронизирано със случващото се на екрана, новата серия мишки Aerox може да бъде персонализирана, за да отговаря на всеки стил на игра или дизайн на геймърска станция.

SteelSeries Aerox 5 – Светкавично бърза.

Най-леката мултижанрова мишка на планетата тежи едва 66 г. Комбинирайки изключително лек дизайн с 9 програмируеми бутона, Aerox 5 предоставя на геймърите гъвкавост и възможност за адаптация, независимо от играта, в която са се съсредоточили в момента. Сензорът TrueMove Air и крачетата от 100% Virgin Grade PTFE гарантират, че всяко плъзгане е без усилие и се проследява с изключителна точност, докато превключватели Golden Micro IP54 гарантират, че всеки клик се изпълнява, по начина, които геймърът иска. Брилянтната подсветка PrismSync Lighting осигурява 3 RGB зони, а защита AquaBarrier™, която с рейтинг IP54, предпазва мишката от вода, прах, замърсявания и мн.др.

SteelSeries Aerox 5 Wireless – Цялостна персонализация x Безкомпромисна производителност.

Най-леката многожанрова безжична мишка на планетата е само 74 грама, като същевременно осигурява до 180 часа живот на батерията. Само 15-минутно зареждане осигурява 40+ часа гейминг. Използвайки Quantum 2.0 Wireless и Bluetooth свързаност, геймърите могат да играят свободно, на различни устройства и за по-дълго. Деветте програмируеми бутона и въздушният сензор TrueMove осигуряват ненадмината прецизност и точност.

SteelSeries Aerox 9 Wireless – Най-добрата MOBA и MMO мишка назара. С амбиция за иновации в света на MMO и MOBA игрите, Aerox 9 Wireless тежи само 89 грама, но в този минималистичен корпус са скрити 12 програмируеми бутона. Aerox 9 Wireless е с Quantum 2.0 Wireless и Bluetooth свързаност, превключватели от следващо поколение Golden Micro IP54 (издържащи до 80 милиона щраквания [В 3 пъти повече от издръжливостта на други гейминг мишки]), сензор за игри TrueMove Air и защита AquaBarrier™ с рейтинг IP54. Най-леката мишка, създадена за почитателите на MMO/MOBA игрите, осигурява до 180 часа живот на батерията, с възможности за бързо презареждане, давайки на геймърите 40+ часа само за 15 минути.

В наличност на steelseries.com, новата продуктова гама Aerox може да се намери на следните препоръчителни цени:

Aerox 5 – US $79.99 | EU €89.99 | AP $89.99

Aerox 5 Wireless – US $139.99 | EU €149.99 | AP $149.99

Aerox 9 Wireless – US $149.99 | EU €159.99 | AP $159.99.

Копирано от standartnews.com

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “SteelSeries представя най-леката мултижанрова мишка на планетата”

Leave a Reply