Забавления за тийнейджъри, мерки и последствия

Jun 26, 2022 Няма коментари by

Въпреки че всеки определя забавлението по различен начин, тийнейджърите, които се забавляват, участват в дейности, които изграждат връзки с приятели, включват действие и вълнение, създават силни спомени. Забавленията могат да бъдат най-различни спрямо интересите на подрастващия. Като например: ходене на кино, концерти, пеене на караоке, танци, четене на книги, редене на пъзели, решаване на кръстословици, ролеви игри, видео игри, спорт: участието или гледането на спортно събитие е забавно и запомнящо се; пазаруване, увеселителни паркове, време с приятели: нищо не може да се сравни със забавлението, което можете да имате с група близки и доверени приятели.

Разнообразието от забавление при тийнейджърите е голямо, но въпреки това има част от тях, които забавлението включва алкохол, наркотици, секс. Мисленето на този тип тийнейджъри граничи с елементарното и ограниченото и вместо да се интересуват от образованието си, от това как да се развиват в бъдеще, да се амбицират да постигнат нещо, техните цели стигат само до задоволяването на ежедневни нужди като да си купя кутия цигари, да отида на кафе, тази вечер може да се съберем да пием, да правя секс. Наблюдавайте децата в тази възраст и ако усетите такива негативни влияния или действия – вземете мерки. Контролът е важен, не бъдете пасивни родители и ограничете това влияние, за да не се задълбочи проблемът, за да няма негативни и непоправими последствия.

Като част от тези мерки можете да използвате тест за наркотици и дрегер за алкохол от Alcotester.bg. Ще откриете дрегер за алкохол на следните популярни и доказали се марки в тази област: Dräger; Dingo; Alcogran; Alcofind; Alcoscan; ACS; Tigon; Envitec и други. Според нуждите, натоварването, което могат да понесат, точността на измерване, размерите и тежестта на уреда, дрегерите се делят на: персонални дрегери – се използват най-често от шофьори преди да седнат зад волана, за самоконтрол от служители които могат да бъдат проверени за алкохол от работодатели на входа на работното място, вкъщи, за проверка на близък имащ проблем с алкохола, както и при други подобни ситуации; професионални дрегери – отличават се с по-голяма точност при измерване, както и други функционалности необходими на професионалистите. Използват се обикновено за проверка трезвеността на работници и служители, на шофьори или на друг персонал. Професионалните дрегери се използват също за проверки на постъпващи пациенти за бързо установяване наличието на алкохолна интоксикация; дрегер-имобилайзери – са блокиращи запалването на двигателя системи. Преди стартиране на двигателя, шофьорът трябва да даде проба и само ако концентрацията на алкохол е под определена безопасна граница, дрегерът освобождава блокирането.

Освен вносител на дрегер за алкохол, Alcotester.bg има богат опит с използването на наркотестери. Тестовете за наркотици определят количеството на наркотични и опиатни субстанции и отчитат положителен резултат при употреба на: хероин, морфин, кодеин, маково семе, амфетамини, метадон, кокаин, екстази и други. Според начина на тестване, тестовете за наркотични вещества биват: слюнчени тестове – използват се за проверка на шофьори и контрол на служители. Вземането на проба отнема 2 секунди, не навлизат в личното пространство на тестваните хора и са максимално хигиенични и сигурни; универсални – подходящи са за тестване от слюнка, пот, от следи оставени по предмети, например волан, дръжка на чанта, телефон, инструмент или невидими следи от субстанцията, останали в тайници и други; тестове за вид субстанция; тестове за следи; уринни тестове – подходящи са за родителски контрол при домашно използване, за медицински заведения, затвори и други, където може да се контролира даването на проба. Прозорецът на детекция е около една седмица; за коса – имат най-дълъг прозорец на детекция – обикновено до няколко месеца.

Alcotester.bg предлага разнообразни решения и продукти за детекция на алкохол, наркотици и опасни газове, отговарящи на най-високи изисквания. Разчитайки на опита на екип от професионалисти, гарантират точни измервания и стабилни резултати. Фирмата предлага разнообразни решения и продукти за детекция на алкохол, наркотици и опасни газове. Лесни за употреба и с достъпна функционалност за всеки един потребител.

Бъди в час!

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Забавления за тийнейджъри, мерки и последствия”

Leave a Reply