На Международния ден на приятелството 30 юли „Нестле за Живей активно! Плаж 2022“ кани всички любители на движението да доведат приятел и да споделят един ден на активно забавление

Jul 29, 2022 Няма коментари by

Южният плаж на Варна ще се превърне в арена на разнообразни спортни и танцови предизвикателства от 10 сутринта до 10 вечерта с активното участие  на звездния отбор на „Нестле за Живей Активно“, в чийто състав влизат олимпийски, световни, европейски и национални шампиони от различни спортове, заедно с любими имена от шоубизнеса 

 

На Международния ден на приятелството “Нестле за Живей Активно! Плаж 2022” ви кани да преоткриете удоволствието от активния начин на живот в компанията на близки и приятели, защото, когато преживяването е споделено, то се превръща в истински празник.  Мотото на лятното издание на инициативата е „Доведи приятел, намери приятели“ с идеята  да се движим, да танцуваме и да спортуваме активно в компания на близки и заедно с това да отворим сетивата си за свежи нови идеи и запознанства.

Евгени Иванов-Пушката и Маруся Иванова обичат да спортуват заедно и ви очакват да се присъедините към тях: “Започваме в 10 сутринта с поход от Морска градина към Южния плаж и продължаваме до 10 вечерта. Ще има и танци, и игри, и гимнастика, а ако дойдете да разгреем заедно преди турнира по плажен волейбол, ще разберете откъде идва прякорът на Пушката. Не е заради титаничните сервиси, а заради това, че е пушка в гимнастиката, въпреки внушителния си ръст от 206 см.“ – споделя Маруся.

Състезателките от волейболен клуб „Марица“, с които заедно ще празнуваме Международния ден на приятелството, са красивото доказателство, че да спортуваш с близки, е най-добрата форма на активност. „За нас волейболът е не само професия, но и страст, която с радост споделяме. Благодарим на „Нестле за Живей активно!“, че за поредна година ни събира и ни дава възможност да се забавляваме активно заедно. Очакваме ви на 30 юли на Южния плаж във Варна, където през целия ден от сутринта до вечерта ще има много активни и забавни преживявания. Нямаме търпение да усетим колективната емоция, която да ни сприятели и обедини в името на едно по-здравословно ежедневие!“, казаха момичетата от ВК „Марица“.

Компанията, която ви очаква на 30 юли на плажа във Варна се допълва от Михаела Маевска и още едно от златните момичета на България, Йордан Йовчев, Алфредо Торес, Део, нутриционистът на Нестле Николета Топика, както и много други интересни и познати личности, обединени в звездния отбор на “Нестле за Живей Активно! Плаж 2022”

Освежаващи награди и изненади са подготвили любимите брандове на Нестле България NESTLÉ Fitness, NESCAFÉ 3in1, NESCAFÉ Frappé и NESCAFÉ Dolce Gusto.

“Нестле за Живей активно! Плаж 2022” ви съветва да спортувате в компания:

Упражненията с приятели допринасят за по-висока мотивация и ефективност – конкурентната среда е най-добрият стимул.  „Нищо не работи толкова ефективно, колкото упражненията с приятели“, казва проф. Даниел Либерман, учен от Харвард. Тренирането в компания повдига хъса и мотивацията за упражнения под формата на възнаграждаващо социално събитие. Има и още една “уловка” – не е толкова лесно да се откажете от поетия ангажимент за активности, когато сте се обещали на приятели. И не на последно място, спортувайки през горещите летни дни с “тайфата”, можете да разчитате на стабилна подкрепа във всяко едно отношение, включително и награждаващата хидратация по време и след споделеното движение.

Най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот „Нестле за Живей Активно!“ вече 17 поредни години работи за промотиране на по-целесъобразно и здравословно ежедневие на българите. Водени от убеждението, че активният начин на живот може да бъде алтернатива за всеки, за седма година с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Варна, Нестле България организира събитието „Нестле за Живей Активно!“ в морската ни столица. „Нестле за Живей активно! Плаж 2022“ се провежда в партньорство с Министерството на туризма, Българска федерация по художествена гимнастика, Българска федерация по лека атлетика, Лазурен бряг 91, Pirin Spring и с медийната подкрепа на Darik radio, 24 часа, Sportal.bg, Offnews.bg, Dir.bg, Webground, Cosmopolitan, Dsport.

Очаквайте повече подробности и следете кои ще са най-горещите точки във Варна на 30 юли 2022 г. във Фейсбук и на сайта на „Нестле за Живей Активно!“.

Music, Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “На Международния ден на приятелството 30 юли „Нестле за Живей активно! Плаж 2022“ кани всички любители на движението да доведат приятел и да споделят един ден на активно забавление”

Leave a Reply