Нова трибандова WiFi меш система от Tenda

Aug 16, 2022 Няма коментари by

Tenda обяви локална наличност на MW12 – трибандова домашна Mesh WiFi система, предназначена за средни и големи домакинства с високоскоростна широколентова услуга.

Tenda MW12 AC2100 се състои от три модула, чрез които създава разпределена мрежа с няколко възела в целия дом и по този начин осигурява покрие до 500 квадратни метра с поддръжка на до 100 устройства едновременно. Меш системата разполага с 900 MHz процесор и 256 MB памет, а всички крайни устройства могат да разчитат на високоскоростен трибандов WiFi и ниска латентност. QoS технологията оптимизира трафика, така че потокът с по-висок приоритет да може да премине първи, което носи по-добра производителност за 4K видео, HD-VR игри и други.

MW12 AC2100 използва 3 честотни ленти (2,4 GHz, 5 GHz-1, 5 GHz-2) за пренос на данни, за да се елиминира забавянето при едновременната работа на множество устройства. Вграденият усилвател на сигнала осигурява по-силно и стабилно многоетажно домашно WiFi покритие. И трите модула работят заедно в обединена мрежа, поддържана от протокол 802.11k/v/r. Всеки продукт от серия Nova (MW3, MW5, MW5S, MW5G, MW6, MW12) може лесно да се използва като допълнителна единица в съществуващата мрежа, за да се разшири наличното покритие.

Gadgets, Lifestyle

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Нова трибандова WiFi меш система от Tenda”

Leave a Reply