Philips Monitors Evnia 27M2C5500W пренаписва правилата на играта

Jan 19, 2023 Няма коментари by

Съвременните геймъри имат по-високи очаквания от всякога. Те търсят истински потапящо преживяване, което ангажира сетивата им и им позволява напълно да се насладят на тръпката от играта. В желанието си да даде на геймърите въодушевлението, което търсят, Philips monitors разработи гама от монитори и аксесоари, проектирани за богато и удовлетворяващо геймърско преживяване за играчи с всякакви вкусове и възрасти. Най-новият член на линията Evnia е Philips Evnia 27M2C5500W, 27” Quad HD геймърски монитор, който комбинира светкавична честота на опресняване от 240 Hz с компактен ергономичен дизайн и богат набор от функции, които гарантират, че всяка игрова сесия е епична. 

Ключови характеристики

  • AMD FreeSyncTM Premium Pro за супер плавна HDR игра
  • Ултра бърза 240 Hz честота на опресняване за игра без лаг
  • Извит 1000R дизайн на дисплея за потапяне в играта
  • DisplayHDR 400 за по-живи и забележителни изображения
  • Crystalclear картина с QHD 2560 x 1440 пиксела
  • Fast VA матрица с 1ms GtG реакция
  • MultiView за едновременна двойна връзка и наблюдение

„В съзвучие с мисията на Evnia да осигури на съвременните геймъри оборудването, от което се нуждаят, за да получат максимално удоволствие от всяка игрова сесия, Philips Evnia комбинира плавна игра, визуални ефекти и светкавична реакция в един елегантен пакет. Гордеем се с този неустоим модел, с Evnia и всичко, което стои зад това име.”  – Xeni Bairaktari, Глобален маркетинг лидер и Старши бранд мениджър EU в MMD Monitors & Display.

Иновативни функции за игра от следващо ниво

Philips Evnia 27M2C5500W е всичко, от което играчите се нуждаят, за бързи, плавни, впечатляващи визуално и комфортни физически игрови сесии. Моделът е снабден с AMD FreeSyncTM Premium Pro за плавна картина в комбинация с ослепителна 240 Hz честота на опресняване, малко входно закъснение и бърза реакция от 1ms GtG и 0.5ms MPRT. Резултатът е игра без лаг, призрачни ефекти или накъсване – така играчите могат да се насладят и на най-бързите игри като online battle royale и автомобилни състезания, без да се тревожат за това дали мониторът може да смогне на темпото.

Philips Evnia 27M2C5500W е сила, с която всеки трябва да се съобразява. Извитият VA дисплей предлага красиви изображения с широки зрителни ъгли 178/178 и приятно обгръщащо усещане на 1000R извивката – специално проектирана за влизане в действието. Crystalclear Quad HD изображенията са остри, ярки и реалистични, а DisplayHDR 400 ги подобрява допълнително, благодарение на възхитителната яркост, контраст и цветове за визуален резултат, който разкрива всеки допълнителен детайл, дори в сенчестите сцени.

Свързването е всеобхватно и лесно с два HDMI, два DisplayPort и USB хъб с 2 порта с бързо зареждане за лесно свързване на цялата периферия, от която геймърите се нуждаят, за да изживеят своите приключения. Те могат да организират игралното пространство, както желаят, без компромиси.

С такъв монитор играчите няма да искат да спрат да играят. За щастие Philips Evnia 27M2C5500W е проектиран с мисъл за здравето на геймърите. LowBlue режимът и Flicker-free технологията гарантират щадяща очите игра, а стойката на монитора може да бъде накланяна (-5°/20°), завъртана (+/- 30°) и настройвана по височина (130 мм), за да пасне на всяко тяло. Това гарантира максимален комфорт дори по време на продължителни игрови сесии.

Цена и наличност

Philips Evnia 27M2C5500W ще бъде наличен от края на януари на препоръчителна крайноклиентска цена от  1076 лв. с ДДС.

Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Philips Monitors Evnia 27M2C5500W пренаписва правилата на играта”

Leave a Reply