Нова сага от света на „Блейд Рънър“ в дъждовната антиутопия на бъдещия Лос Анджелис

Feb 10, 2023 Няма коментари by

На най-добрия Блейд Рънър – ловец на хуманоиди, от РПУ „Лос Анджелис“, детектив Аана Ашина, по прякор „Аш“, е възложена задачата да разследва мистериозното изчезване на Изабел и Клео Сълуин, съпругата и дъщерята на бизнес магната Александър Сълуин – близък личен приятел на Елдън Тайрел.

Разследването на Аш ще я отведе в изпълнените с престъпност гета на бавно разпадащия се мегаполис Лос Анджелис, където ще разкрие ужасяваща тайна и отчаяна конспирация, които я принуждават да се изправи срещу личната си омраза към Репликантите – изкуствените хора, които тя презира, преследва и убива.

Графичният роман „Blade Runner 2019 – Лос Анджелис“ е официалното продължение на култовия класически научнофантастичен филм от 1982 г. и се разпространява у нас от издателство Артлайн в превод на Здравко Генов.

Автори на това официално одобрено продължение на комикса на оригиналния филм Blade Runner са Майкъл Грийн, Майк Джонсън и Андрес Гуиналдо. Майкъл Грийн е сценаристът на Blade Runner 2049, американски телевизионен и филмов писател, както и сценарист на комикси.

Книги, Комикс

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Нова сага от света на „Блейд Рънър“ в дъждовната антиутопия на бъдещия Лос Анджелис”

Leave a Reply