За какво да следим, когато купуваме телефон втора употреба – съветите на експертите

Feb 23, 2023 Няма коментари by

С Flip.bg процесът е прозрачен, ефективен и сигурен

Да си вземем ремаркетиран телефон, който е като нов, с до 40% по-евтин, отколкото се предлага в магазините, и с 24-месеца гаранция, като така се погрижим не само за бюджета и комфорта си, но и за природата – все повече хора решават да изберат употребявано устройство и така да станат част от един от най-актуалните трендове в търговията. По този начин те не само могат да си позволят по-често да сменят модела, получават добро съотношение цена-качество, а и спомагат за намаляване на CO2 емисиите, създадени от производството на нови устройства.

Технологичният стартъп Flip.bg отговаря на тези нужди на пазара, превръщайки се в доверен партньор и предпочитан избор за потребителите, желаещи да закупят или продадат мобилни устройства. Ето съветите на експертите им за това какво е добре да вземем предвид, когато решим да си вземем ремаркетиран телефон.

Разнообразие на портфолиото

Покупката на ремаркетиран телефон не означава компромис с производителя или модела, който търсим. Във Flip.bg можем да открием както топ модели на iPhone, включително и дългоочаквания iPhone 14, така и на популярни брандове като Samsung, Huawei или Xiaomi.

Техническо състояние

За да сме сигурни, че телефонът ще работи без проблем е нужда гаранция от търговеца, както и ясни условия за връщане – ако ги няма, рискуваме да останем разочаровани. Flip.bg предлага гаранция 24 месеца и 30 дни безплатно връщане, които обезпечава със строг технически процес на проверка на хардуер и софтуер, с над 30 контролни теста на предлаганите сервизирани устройства. Те пристигат при клиентите с нови кабели за зареждане, в специално проектирани кутии, създадени, за да пресъздадат добре познатото изживяване на разопаковане при покупката на нов продукт.

Естетика

Освен функционалността, външният вид на телефона безспорно е един от параметрите, които ни интересуват, и трябва да е ясно обозначен в офертата за продажба. Във Flip.bg се предлагат сматфони които са като нови на външен вид, в отлично, много добро или добро състояние. Според данни на онлайн магазина българите си купуват най-вече ремаркетирани телефони в отлично състояние, които на практика работят като нови.

Различни опции за плащане

Наложен платеж, с карта или разсрочено – възможността да изберем предпочитан метод на плащане е едно от условията, чрез които да разберем, че насреща имаме проверен и сигурен онлайн продавач. Чрез партньорството си с tbi bank Flip.bg предлага плащане на устройството, което сме харесали, до 48 равни месечни вноски – в условията на инфлационни процеси това е отлична опция за закупуването на нов модел, отговарящ на последните технологични новости, без излишно натоварване на бюджета.

Gadgets

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “За какво да следим, когато купуваме телефон втора употреба – съветите на експертите”

Leave a Reply