Финландската готик група Lamori идва с два концерта в България

Apr 06, 2023 Няма коментари by

Финландската петорка Lamori ще изнесе два концерта в България през месец април. На 9 април групата ще представи готик културата с музиката си в столичния клуб The Pit, а на 12 април ще зарадват феновете на този стил в Русе със специален концерт. Организатор на събитията е музикална агенция „Катрин Мюзик“.

Lamori са основани през 2009 г. на Оландските острови. Те се самоопределят като готик рок и свирят вече повече от десетилетие в този стил, като част от съвременната вълна северен готик рок. Те преплитат умело и модерно метъл звучене към музикалния си облик, заедно с електронна музика и дарк уейв – съчетание, което ги прави уникални. Стилът им се харесва от феновете на широк спектър от банди – от различни метъл стилове, до по-ранни рок групи.

Фронтмен на северната банда е чаровният Матиас, Маркъс е на китарата, Микаел е на баса, Йенс – на клавишните инструменти, а на ударните е Емануел. Съставът на готик групата си остава непроменен от нейното основаване, до днес, но стилът й се развива с всеки следващ албум. Момчетата идват в България нахъсани и изпълнени с живот, обещавайки вълнуващи моменти за българската публика на един стил, в който до скоро липсваха достатъчно концерти.

Цените на билетите са 20 лв, а повече за събитието може да намерите на неговата Facebook страница.

Concerts, Music, Slide

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Финландската готик група Lamori идва с два концерта в България”

Leave a Reply