Стартира кандидатстването за лятната стажантска програма на Кока-Кола ХБК България

Apr 28, 2023 Няма коментари by

Платената програма Coke Summership ще продължи три месеца

Стартира кандидатстването за поредното издание на платената стажантска програма на Кока-Кола ХБК България – Coke Summership. Летният стаж е подходящ за всички студенти завършили втори или по-горен курс, които имат интерес да се запознаят отблизо с работата на най-големия производител на безалкохолни напитки в България. Платената програма тази година ще предлага възможност на стажантите да избират между 7 позиции в екипите на Кока-Кола ХБК България – в отделите „Логистика и снабдяване“, „Премиум алкохол и кафе“, „Финанси“, „Продажби“, „Маркетинг“, „Човешки ресурси“ или „Качество, безопасност и околна среда“. Записването за стажантската програма, която ще се реализира от 15 юни до 14 септември тази година, вече е отворено, а всички заинтересовани младежи могат да разгледат възможните позиции и да подадат своите документи тук.

Младежите, избрали стаж на позиция в екип „Логистика и снабдяване“ в Кока-Кола ХБК България, ще имат възможността да се запознаят с вълнуващата и отговорна работа на отдела, който координира дългия път, през който преминава всеки един продукт на компанията, за да достигне до потребителите в отличителното си най-високо качество. Ентусиастите, които са взели решение да се включат в екипа на „Премиум алкохол и кафе“, ще попиват от знанията и опита на хората, които отговарят за развитието на 24/7 портфолиото на компанията с висококачествени алкохолни и кафе напитки. Експертите в отдел „Финанси“ ще преведат стажантите през процеса на осчетоводяване на транзакции, изготвянето на прогнози, анализи и стриктното проследяване на тяхното изпълнение. В отдел „Продажби“ на Кока-Кола ХБК България, младежите ще се превърнат в неизменна част от екипа, който гарантира отличното търговско обслужване на пазара и стои зад непрекъснатия бърз растеж на компанията, а включвайки се в екип „Маркетинг“ стажантите ще имат възможността да са част от изграждането на стратегии, които ежедневно допринасят за разширяването и популяризирането на едни от най-известните брандове в света. Решилите да се включат в ключовия екип на „Човешки ресурси“ ще научат повече за подбора, развитието и приобщаването на екипа на Кока-Кола ХБК България. И не на последно място – младежите, които изберат стаж в отдел „Качество, безопасност и околна среда“ ще имат възможността, в продължение на три месеца, да се впуснат в планирането и изпълнението на едни от най-значимите за компанията дейности.

Сред основните предимства, които Кока-Кола ХБК България ще предложи на своите стажанти, се нареждат както гъвкавият график на 8-часов работен ден, вътрешните обучения, които имат за цел да изградят у младежите основни презентационни и комуникативни умения за тяхното бъдещо професионално развитие, така и възможността за участие в реални проекти и разрешаването на истински бизнес казуси. В продължение на три месеца мотивираните младежи ще имат възможността да се превърнат във важна част от задружния екип на компанията, получавайки подкрепата на своите ментори, които ще ги напътстват в ежедневните им задачи и ще им дадат отлична основа за предстоящия им кариерен старт.

School, Youth projects

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Стартира кандидатстването за лятната стажантска програма на Кока-Кола ХБК България”

Leave a Reply