Открий супергеройски приключения по Disney Channel през май

May 02, 2023 Няма коментари by

Този май Disney Channel ще зарадва феновете на вълнуващите приключения с още повече мегаподвизи и нови герои. Ще видим наполовина геройски забавления, мегачудеса и супер премеждия в провинцията.

Ето заглавията, които да очаквате с нетърпение пред малкия екран!
„НАПОЛОВИНА ГЕРОИ“, сезон 1
Премиера

НАПОЛОВИНА БРАТ, НАПОЛОВИНА СЕСТРА, НАПОЛОВИНА СИЛИ!

Мо и Сам са наследили някои сили от своята пра-пра-пра-баба, която е имала връзка със супергерой преди много луни. Но тъй като са полубрат и полусестра, те ще трябва да споделят тези сили наполовина. Резултатът: тези двама „донякъде супергерои“ тичат наполовина по-бързо, стават наполовина невидими и изстрелват нишки наполовина по-далеч!

За тези герои няма латексови костюми и мисии за спасяване на света. Не! Мисията на Мо и Сам е да направят ежедневието си като деца наполовина поносимо.

Излъчване: От 8 май, всеки делничен ден от 17:50 ч.

„МЕГАЧУДЕСАТА НА КАЛИНКАТА И ЧЕРНИЯ КОТАРАК“, сезон 5
Нови епизоди

Общо описание:
„МЕГАЧУДЕСАТА НА КАЛИНКАТА И ЧЕРНИЯ КОТАРАК“ разказва историята на учениците Маринет и Ейдриън, избрани да спасят Париж от злите същества Акума, отговорни за превръщането на обикновени хора в армия от суперзлодеи. С помощта на магически си същества, те се превръщат в Калинката и Черния котарак, супергерои, които се борят с престъпността и се отправят на вълнуващи приключения из улиците и покривите на Париж, без да осъзнават истинската идентичност на другия.

В пети сезон героите ни ще докажат, че са по-обединени от всякога.

Излъчване: Всеки делничен ден от 18:50 ч., с нови епизоди от 22 май
„ГОЛЕМИЯТ ГРАД НА ГРИЙНС“, сезон 3
Нови епизоди

Проследете шантавите приключения на 10-годишния Крикет Грийн, пакостливо и оптимистично момче от провинцията, и странното му семейство – по-голямата му сестра Тили, баща му Бил и баба Алис. Крикет е много любопитен и голям ентусиаст, което въвлича него и семейството му в изключителни приключения и кара всичките им съседи да ги обикнат.

Крикет, Тили, Бил и Баба се завръщат за нови премеждия, докато се опитват отново да привикнат с провинциалния живот.

Излъчване: Всеки делничен ден от 16:50 ч., с нови епизоди от 15 май

Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Открий супергеройски приключения по Disney Channel през май”

Leave a Reply