Как да изберем подходящия бански в онлайн магазин Евиза

May 03, 2023 Няма коментари by

Сезонът за летни почивки наближава. Докато повечето от нас обичат безгрижните слънчеви бани, банските са един от най-нехаресваните видове дамски гардероб. – най-вече защото разкриват излишните килограми, натрупани през зимата. Добре подбраната кройка и размер на банския костюм обаче лесно ще маскира всички тези недостатъци. Какво да вземете предвид при избора на бански и как да го съобразите с дадена фигура? Тук ще прочетете за препоръките на дизайнерите на онлайн магазин Евиза.

Защо изборът на бански за вашата фигура е толкова важен?

Независимо дали търсите най-удобния спортен бански или модерен комплект бански танкини, идеален за плажа, в основата тук е удобството и правилната кройка и размер. Докато всяка от нас се опитва да съобрази най-добре бански с размерите си, повечето пропускат въпроса с избора на кройка за вашата фигура. Толкова ли е важно? Определено да! От това до голяма степен зависи дали банският ще хармонизира с тялото ни, ще подчертае силните му страни и ще отвлече вниманието от несъвършенствата.

И така, на какво трябва да обърнете внимание?

Как да изберем бански за вашия тип фигура?

Добре подбраният бански е чудесен начин да прикриете всички недостатъци на женската фигура и в същото време да подчертаете всяка от силните й страни. Как да изберем бански за вашия тип фигура?

Ето няколко съвета от български дизайнери, които да ви улеснят в пазаруването онлайн:

Дамски бански със силует пясъчен часовник

Пясъчен часовник е силует с рамене и бедра, които са приблизително еднакви по ширина. Характеризира се с тънка талия, добре очертани рамене и закръглени бедра. Жените с този тип фигура имат по-лесна задача, защото практически всеки тоалет ще им стои страхотно – както цял бански, така и бански от две части.

Какъв модел е добре да имате?

Не пропускайте да опитате цял бански с изрезки на талията, за да подчертаете допълнително фигурата си.

Избягвайте обаче комплекти от две части, където един от елементите явно ще преобладава над другия, тъй като може да наруши пропорциите на фигурата.

Бански за тяло тип ябълка

Ябълката е много женствен тип фигура, но поради разположението на извивките около торса ни кара да скрием или оформим корема. Целият бански, особено в едноцветен цвят, се справя най-добре с тази задача. Не е нужно да се отказвате от декорациите, но е добре те да са отстрани, за да отслабват визуално силуета. Предпочитате нещо от две части? Заложете на бански с висока талия, който ще оформи корема.

Нещо за фигура тип круша

Както в случая с пясъчния часовник, тук имаме доста широки бедра, докато сравнително тесни рамене. Диспропорцията може допълнително да се засили от малък бюст. Това е силует, в който добре ще стоят дрехи, които балансират пропорциите, т.е. с горна част, подчертаваща бюста. Как да го постигнем? Например, избор на бански танкини или цветна горна част. Долнището, от друга страна, трябва да е приглушено и еднообразно – за предпочитане минималистично с високи изрезки.

Бански триъгълник тип триъгълник

Тази фигура е пълна противоположност на гореописаната круша. Широките рамене и тесните бедра образуват триъгълна форма. И тук използваме трика с изравняването на пропорциите и отклоняването на вниманието, но наобратно. Към приглушено и класическо горнище избираме цветно долнище (за предпочитане високи бикини) с интересни декорации или щампи – например бански от две части с контрастни бикини.

Какъв бански да изберем за фигура правоъгълник?

Последният от описаните типове тяло е колона, често наричана още правоъгълник. В този случай имаме силует без вдлъбнатини на талията, т.е. образуващ доста равномерна линия от раменете до ханша. В този случай чудесно предложение ще бъде декориран бански от две части, например с волани. Ако предпочитате гладка материя, изберете бански с ефектна щампа и горнище с пуш ап. Предпочитате ли костюми от една част?
Изберете такива с асиметрична кройка или изрязани в областта на талията.

В категория бански на онлайн магазин Евиза ще намерите търсеният модел, произведен в България.

Lifestyle, Дрешки

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Как да изберем подходящия бански в онлайн магазин Евиза”

Leave a Reply