LG телевизорите предлагат по-голям избор с разширена селекция от гейминг услуги

May 18, 2023 Няма коментари by

‘NVIDIA GeForce NOW’ в 4K и ‘Boosteroid’ вече са достъпни на телевизорите LG по целия свят

LG Electronics (LG) разширява облачната си гейминг услуга със серията си телевизори от 2023 година, като добавя 4K (3840 x 2160) поддръжка за NVIDIA GeForce NOW в над 80 държави. Компанията въвежда на пазара и популярната Boosteroid услуга в над 60 държави. След въвеждането на Blacknut и Utomik през 2022, тези завладяващи, нови опции допълнително усъвършенстват пакета от облачни гейминг услуги, достъпни за потребителите на LG телевизори.

С Game Quick Card на webOS 2023, геймърите вече имат бърз достъп директно от екрана на телевизора си, към услуги като GeForce NOW, Utomik, Blacknut, новата Boosteroid, както и към Twitch и YouTube. Играчите могат да се насладят на изключително гейминг изживяване с отличените OLED телевизори, които предоставят ултра плавна игра, благодарение на времето за реакция от 0.1 милисекунда (от сиво към сиво), както и ниско забавяне на входа. Първокласните телевизори на LG обещават също и по-персонализирано гейминг изживяване с Game Optimizer менюто и редица функции за адаптиране според личните предпочитания и специфични за жанра настройки на картината.

Потребителите на телевизори LG от 2023 година вече се радват и на гейминг на GeForce NOW на 4K 60fps без необходимост от допълнителни приложения, инсталации или хардуери. GeForce Now в момента е достъпен и на Full HD (1920 x 1080) на 60fps за LG телевизорите (модели 2020-2022), работещи с версия webOS 5.0 или по-нова, докато поддръжката на 4K гейминг за GeForce NOW ще бъде налични за избрани 2022 модели по-късно. Блокбъстър игри на NVIDIA услугата, включително Cyberpunk 2077, No Man’s Sky и Warhammer 40,000: Darktide, стават още по-реалистични и динамични, когато се играят на впечатляващата 4K резолюция на първокласните LG телевизори.

Друго вълнуващо допълнение към облачните услуги за игри на LG телевизорите, е Boosteroid, най-големият независим доставчик на облачни игри в света, с над 4 милиона потребители глобално. Само чрез вход в техния Boosteroid профил, притежателите на телевизори LG TV от 2021 до 2023 (webOS 6.0 или по-актуална) в Европа, Северна Америка, както и част от Латинска Америка, вече имат достъп до стотици от най-добрите видео игри за компютър, включително някои от най-популярните AAA заглавия, без да е необходима конзола или приемник. С 18 сървърни уебсайта по целия свят, услугата предоставя надеждна, гладка игра и часове от завладяващо, интерактивно забавление.

Отдадени на мисията да предложат разнообразен избор то гейминг услуги чрез разширяване на своята webOS екосистема, компанията ще продължи да си партнира с лидерите в гейминг индустрията, за да даде на потребителите си широка селекция от опции за различните предпочитания и интереси, докато усъвършенства гейминг способностите на своите телевизори. Тази година притежателите на телевизор LG могат да очакват още повече облачни гейминг услуги, включително Amazon Luna.

Gaming

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “LG телевизорите предлагат по-голям избор с разширена селекция от гейминг услуги”

Leave a Reply