Jar Computers пусна тематични Barbie продукти

Aug 21, 2023 Няма коментари by

Барби, емблематичната модна кукла, която се превърна в символ на няколко поколения, се завръща в целия си блясък след пускането на едноименната романтична комедия. Барби отдавна оказва влияние върху модата и културата, а сега вече завладява и технологичния свят.

Дотолкова, че тя стана вдъхновение на множество технологични продукти и аксесоари от различни производители. Една от най-големите и утвърдени компании за IT аксесоари, компютри и компоненти – Jar Computers дори представи подбрани устройства, вдъхновени от модната икона.

Барби серията на Jar Computers включва разнообразие от клавиатури, мишки, слушалки, колонки, смарт часовници. Наред с това потребителите могат да намерят аксесоари за коса, калъфи за телефони, геймърски падове и дори столове. Всичко това, разбира се, в типичния за нея розов цвят.

Сред забележителните аксесоари в стил „Барби“ е смарт – часовникът Garmin Lily Sport Edition Dust Rose. Той проследява енергийните нива на тялото и предлага най-доброто време за активност и почивка. Часовникът постоянно следи пулса и може да бъде настроен да предупреждава, ако стане твърде висок или твърде нисък. Наред с това разполага с функции като смарт известия, календар, контрол на музиката на смартфона, фитнес тренировки, крачкомер, отмерване на изгорени калории, анализ на съня и много други. Часовникът е съвместим със смартфоните iPhone и моделите с операционна система Android.

За любителите на музиката Jar Computers предлага слушалките JBL Tune 510BT. Те осигуряват до 40 часа слушане и допълнителни 2 часа на батерия само с 5 минути захранване с USB-C кабела за зареждане. А ако попаднете на повикване, докато гледате видео на друго устройство, JBL Tune 510BT безпроблемно превключват към мобилния ви телефон. Bluetooth 5 позволява да се свържете със Siri или Google, без да се използва мобилно устройство.

Сред емблематичните продукти е и безжичната оптична мишка Logitech POP Mouse. Тя е малка, лека и много приятно пасва на дланта. Благодарение на технологията Silent Touch всеки клик е тих, а прецизното проследяване помага да се работи и на по-малка повърхност. Наред с това POP Mouse SmartWheel скролът сменя от прецизен на скоростен режим, като помага да се преминава през дълги страници текст с едно завъртане.

Gaming, Slide, Top News, Бъди в час!

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Jar Computers пусна тематични Barbie продукти”

Leave a Reply