Вижте геймплея от първото състезание на Forza Motorsport

Sep 13, 2023 Няма коментари by

През нощта студио Turn 10 представи първите 17 минути от играта Forza Motorsport.

Вижте първите няколко състезания и допълнителни материали, включително:

– Откритата тренировъчна обиколка на пистата Мейпъл Вали зад волана на Chevrolet Corvette E-Ray 2024 и последните две обиколки на състезанието за издръжливост на пистата Hakone, където ще се насладите на Cadillac Racing V-Series.R – прототипът № 1 за 2023 г.
– Въвеждащата серия Builders Cup представя няколко избрани стартови автомобила, сред които Subaru STI S209 2019, Honda Civic Type R 2018 и Ford Mustang GT 2018.
– Състезание с пълна стартова решетка на изцяло новата писта Гранд Оук с Honda Civic Type R 2018.

Forza Motorsport в момента е налична за предварителна поръчка в Microsoft Store и Steam. Играчите, които закупят предварително Premium Edition, ще получат достъп до играта 5 дни по-рано, считано от 5 октомври 2023 г. Forza Motorsport ще излезе на пазара на 10 октомври и ще пристигне в първия ден на PC Game Pass. Новите членове, които искат да се присъединят към C Game Pass, могат да посетят xbox.com/pcgamepass, за да научат повече за това как да се регистрират.

За повече информация относно Forza Motorsport, франчайза Forza и всичко, свързано с Xbox, следете  Xbox Wire и Forza.net.

Gaming

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Вижте геймплея от първото състезание на Forza Motorsport”

Leave a Reply