Люис Хамилтън става герой в „Колите 2”

Apr 05, 2011 Няма коментари by

Пилотът от Формула 1 Луис Хамилтън озвучава кола с неговото име в анимационната комедия на Pixar „Колите 2”. Самият състезател споделя: „Голям фен съм на филмите на Pixar, израснал съм с тях, включително с Колите”.

„Колите 2” ще стартира с пълна газ в киносалоните в България и по света на 24 юни 2011 г. в Disney Digital 3D. Всички познати и нови герои може да видите на фен страницата на филма: www.facebook.com/Kolite2.

В „Колите 2” героят на популярния автомобилен състезател доста прилича на него самия. Люис е известният лъскав и изключитело бърз шампион на Grand Touring Sports – винаги непоколебим и победител още от младежките си години. Като всички млади коли, Луис прекарва детството си в ходене на училище, уроци по карате, но и печелене на Британския картинг шампионат от едва 10-годишна възраст. В днешни дни популярният британец продължава да демонстрира етичност и спокойна самоувереност по време на  състезателните курсове, където необикновенните му постижения говорят сами за себе си чрез безупречното му каране и поставените рекорди в младежките и професионалните състезания.

Повече информация за филма можете да намерите на www.forumfilm.bg

Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Люис Хамилтън става герой в „Колите 2””

Leave a Reply