Smokie в София – 10 години по-късно

Jan 30, 2024 Няма коментари by

10 години след изключителното шоу в НДК през 2014 г. легендарната рок банда Smokie се завръща отново в София. Вижте, слушайте и пейте най-големите хитове на любимата група на 07.04.2024 г. /неделя/ в НДК.

Ако разгърнете Книгата на Гинес за хит сингли ще видите, че историята на успеха на Smokie е феномен от 70-те години. В края на краищата 11 от техните 14 британски хитове се раждат през това изпълнено със събития музикално десетилетие. Въпреки това, историята на успеха им продължава да процъфтява по целия свят, включително в Скандинавия, Южна Африка, Германия и дори Китай. Smokie са група, която има разпродадени турнета и достига рекордни продажби през цели четири десетилетия – 70-те, 80-те, 90-те и днес.

Песни като „If You Think You Know How To Love Me“, „Don’t Play Your Rock’n’Roll To Me“, „It’s Your Life“ и „Oh Carol“ (всички в Топ 10) се превръщат във вечни хитове за радиостанциите и дават старт на тяхната световна слава.

След като натрупват продажби от над 30 милиона копия по света, Smokie записват „Wild Horses“ – албум, реализиран в Нешвил през 1997 г., който струва на групата четвърт милион паунда. С този ход Smokie си гарантират достъп и до кънтри радиото в САЩ, където колекциите им с хитове продължават да намират фенове.

Smokie продължават да бъдат една от най-успешните групи в света. Световните промени, както и опустошителната новина за кончината на Тери Ътли, налагат днешния състав на бандата да се промени и доразвие. С включването на Пийт Линкълн от The Sweet на вокали и ритъм китара, и Люк Булард – син на Мартин Булард, влизащ на мястото на Тери на баса и беквокалите, наследството на Smokie е живо и днес.

Smokie очакват с нетърпение да ви видят, за да се превърнете в част от тяхното вълнуващо пътуване.

Групата е в състав:

  • Стив Пинел – барабани
  • Мик Макконъл – китара и бек вокал
  • Пийт Линкълн – водещи вокали и ритъм китара
  • Мартин Булард – клавири
  • Люк Булард – бас китара и бек вокали.

В неделя – 7 април, в НДК ще видите оригиналното шоу на SMOKIE с всички най-големи хитове на живо в автентичната романтична атмосфера от началото на 80-те.

Купете билети в Eventim и Билет.bg

www.smokie-bulgaria.com

Concerts, Rock, Slide

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Smokie в София – 10 години по-късно”

Leave a Reply