NESTLÉ обяви лансирането на NESCAFÉ 3in1 Black Roast

Apr 03, 2024 Няма коментари by

От 1-ви април 2024 г. най-голямата компания за храни и напитки в света Nestlé пусна на българския пазар новия си продукт NESCAFÉ 3in1 Black Roast. Тази новина съвпада и с рождения ден на NESCAFÉ, на който брандът отбелязва своята 86-та годишнина. Продуктът съдържа разтворимо кафе, произведено от кафе зърна сорт Robusta, но изпечени за по-дълъг период от време за постигане на по-интензивен кафе вкус и аромат.

NESCAFÉ е обичана марка, от която всяка секунда се изпиват над 6000 чаши кафе по целия свят. В кафе бизнеса един от ключовите източници за растеж остават иновациите. В момента една от най-популярните тенденции, видими в кафе индустрията, е темата за изпичането на кафето, даваща своя старт от кафетериите. Проучвания показват, че потребителите на кафе свързват пряко темата за изпичането на зърната с автентичността и качеството на вкуса във всяка чаша кафе.

NESCAFÉ 3in1 Black Roast е направено от кафе зърна сорт Robusta, изпечени за по-дълъг период от време, което отключва пълния набор от вкусове на кафето. Освен разтворимо кафе в микса сме добавили захар и обезмаслено мляко на прах. Рецептата на NESCAFÉ 3in1 Black Roast, специално разработена за пазарите в Югоизточна Европа, обединява две противоположности: интензивен кафе аромат и кадифен млечен вкус.

„Продуктът NESCAFÉ 3in1 Black Roast вече е лансиран в ключови географски области в региона на Югоизточна Европа. NESCAFÉ е №. 1 марка в категория кафе миксове в България. Предвид нашата вече доказана експертиза на пазара на кафе, ние се стремим да разрастваме категорията на кафе миксове с новото NESCAFÉ 3in1 Black Roast, като приветстваме млади хора в категорията“, казва Атана Скалко, Бизнес мениджър в категория “Напитки”, Нестле Югоизточен пазар.

NESCAFÉ 3in1 Black Roast със своята черно-бяла опаковка ще изпъкне на рафта, тъй като традиционно потребителите на NESCAFE 3in1  свързват продуктите на бранда с червения и зеления цвят на опаковката и съответно – NESCAFÉ 3in1 Classic и NESCAFÉ 3in1 Strong, които добре познават. Концепцията на продукта е заложена в комуникацията, която има за цел да достигне до младите и да се свърже на концептуално ниво с тях, поощрявайки ги да имат куража да събират любимите си противоположности заедно, като новото NESCAFÉ 3in1 Black Roast – смела комбинация от интензивен кафе аромат от дълго изпечени кафе зърна и кадифен млечен вкус. Точно този контраст може да се превърне в любима комбинация за  потребителите на NESCAFÉ 3in1.

Lifestyle

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “NESTLÉ обяви лансирането на NESCAFÉ 3in1 Black Roast”

Leave a Reply