Магазини BILLA ще посрещат клиенти и по време на Великденските празници

Apr 30, 2024 Няма коментари by

Магазини BILLA в цялата страна ще работят със специално работно време на Великден. На 5 май (неделя) обектите на веригата ще отворят врати в 10:00 ч. и ще затворят по-рано – в 19:30 ч.  През останалите дни от празничната седмица всички магазини на веригата ще работят със стандартното си работно време, за да дадат възможност на потребителите спокойно да планират своето пазаруване.

По време на великденските празници най-голямата верига по брой обекти в страната посреща клиентите си и с разнообразие от качествени, свежи и сезонни продукти на достъпни цени. Магазини BILLA предлагат агнешко месо с доказан български произход, над 15 вида козунак, пресни и варени боядисани яйца, тематични сладки изкушения и разнообразие от над 140 вида плодове и зеленчуци.

За да бъде празникът още по-специален, изобилие от декорация за дома очаква клиентите на веригата. BILLA се е погрижила и за всички ентусиасти, които тази година желаят да приготвят вкусен домашен козунак. Те ще могат да се възползват от промоционални оферти за алуминиева форма за печене, механично сито за брашно и електроуред хлебопекарна.

Всички актуални оферти на BILLA може да разгледате на сайта на веригата: https://www.billa.bg/.

Online services, Top News, Uncategorized, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Магазини BILLA ще посрещат клиенти и по време на Великденските празници”

Leave a Reply