Българският певец Ники Захариев ще изнесе концерт в Мадрид

May 20, 2024 Няма коментари by

Талантливият български певец, пианист и композитор Ники Захариев ще изнесе концерт на 2 юни в зала Espacio Ronda в Мадрид. Концертът ще запознае испанската публика с богатото музикално наследство на България и се очаква да се превърне в незабравимо музикално преживяване.

Началният час на концерта е 18:00 часа, а цената на входа е 12 евро.

Ники Захариев е израснал в домове за деца без родители. Въпреки трудния си живот, той постига голямата си мечта – да бъде стипендиант на световната оперна певица Райна Кабаиванска, докато учи в Националното музикално училище „Любомир Пипков”. След това завършва СУ „Св. Климент Охридски” със специалност Пеене и музикална педагогика.

През септември 2023 г. Захариев получи първа награда от Международния кино и телевизионен фестивал “Славянска приказка”. Призът му беше даден за принос в развитието и укрепването на културните международни връзки.

Познат е с участието си в редица телевизионни програми, изнасял е рецитали в различни страни, включително в Румъния, Италия, Турция и Сърбия.  Зад гърба си има вече над  27 години опит на сцената.

Music

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Българският певец Ники Захариев ще изнесе концерт в Мадрид”

Leave a Reply