Серията Huawei Pura 70 с до 300 лв. отстъпка във Vivacom

Jun 05, 2024 Няма коментари by

Vivacom предлага най-новата серия флагмани на Huawei – Huawei Pura 70 с отстъпка до 300 лева от редовната цена. Страхотното намаление прави всички модели от серията още по-достъпни за клиентите на Vivacom, които изберат Unlimited план.

Huawei Pura 70 Ultra се откроява със своята иновативна изскачаща камера с ултрависока светочувствителност, оборудвана с 1-инчов сензор. Устройството притежава основна камера с прибираща се структура, която автоматично се разтяга при заснемане. Допълнително, смартфонът заснема светкавично бързи моменти и движещи се обекти със скорост до 300 км/ч. Моделът е с повишена защита от счупване и надраскване, благодарение на Crystal Armor Kunlun Glass, който подобрява надеждността на устройството. Батерията на Huawei Pura 70 Ultra е с капацитет от 5200 mAh, а благодарение на 100W кабелно зареждане и първото по рода си 80W безжично зареждане. Моделът се предлага в два цвята – светло зелен и черен, като повърхността на гърба му е изработена от веган кожа.

Huawei Pura 70 и Huawei Pura 70 Pro са оборудвани с ново поколение система за камери с висока светочувствителност. Основната камера и на двата смартфона позволява голям прием на светлина, а освен това те разполагат и с новата ултрасветла макротелефото камера. Тя поддържа минимално фокусно разстояние от 5 см. при телефото снимане и 35-кратно увеличение. Моделите са разработени със супер здравото стъкло Kunlun, предпазващо ги при инцидентни изпускания. Батерията на Huawei Pura 70 е с голям капацитет от 4900 mAh и поддържа 66W кабелно и 50W безжично зареждане. Huawei Pura 70 Pro е с батерия с капацитет от 5050 mAh, има 80W безжично зареждане, което може да зареди батерията му до 50% за 15 минути, като поддържа и обратно безжично зареждане на други устройства. Предлагат се в стилните черен и бял цвят.

Повече информация ТУК.

Gadgets

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Серията Huawei Pura 70 с до 300 лв. отстъпка във Vivacom”

Leave a Reply