“Карибски пирати: В непознати води” акустира в Кан

Apr 19, 2011 Няма коментари by

Организаторите на едно от най-очакваните събития в света на киното тази пролет, обявиха филмите, които ще се борят за престижните отличия в Кан. Сред изненадите на фестивала ще е специална прожекция извън конкурсната програма на филма  „Карибски пирати: В непознати води”. След световната гала премиера на 7 май в DisneyLand, Калифорния, зарителите във френския град ще са сред първите гледали новите приключения на Капитан Джак Спароу.

В „Карибски пирати: В непознати води” нови герои допринасят за характерното забавното звучене на поредицата. Сред тях са Черната брада /Иън Макшейн/, типичният пират негодник, неговата дъщеря Анджелика /Пенелопе Круз/, мошеничка от миналото на Джак Спароу и Филип /Сам Клафлин/ – млад и загадъчен мисионер. Ще видим и Джефри Ръш, който за четвърти път пресъздава ролята на капитан Хектор Барбоса – противникът на Джак Спароу, но този път преминал на страната на английския двор. В четвъртият филм от предицата се завръща и легендарния китарист на Ролинг Соунс, Кийт Ричардс, в ролята на бащата на Джак Спароу – капитан Тийг.

„Карибски пирати: В непознати води” завзема българските и световните киноекрани на 20 май 2011 г. и е първият от поредицата, който излиза в Disney Digital 3D формат и Mtel IMAX. Любопитна и актуална информация може да намерите на официалната българска фейсбук страница: http://facebook.com/KaribskiPirati. Източник: Форум филм България

Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Карибски пирати: В непознати води” акустира в Кан”

Leave a Reply