Първият ON! Fest в София – подробности

Jul 08, 2011 Няма коментари by

Завесата е дръпната, интернет страницата на фестиавала е ON! На нея ще откриете информация за всичко, което се случва на фестивала. Ето какво е то накратко:

Музика, танци, технологии, скейт, графити, гейминг, конференции и нинджи. Това са само част от атракциите, които ви очакват на ON! Fest през месец септември. Фестивалът е разделен на 6 тематични зони. Основното в тях:

Aniventure ON! – Най-мащабният Cosplay конкурс в България.

Street ON! – тук едни от най-добрите световни графити художници ще украсят стените на изложбения център под специфичните звуци на скейт, байк и … хубава музика . Всички желаещи да вдигнат нивото на адреналина, ще могат да го направят на скейт рампата или голямата въздушна възглавница.

Technology ON! – тук ви очакват лан парти, състезание по overclock (тунинг на компютри) и турнири по най-популярните игри – StarCraft2, Counter-Strike, FIFA, PES.

Dance ON! – всички хип-хоп и брейк танцьори да започват да се подготвят за танцовите битки от сега.

Party ON! – В тази зона подготвяме две вечерни партита. Първото е в партньорство със “Строежа”, които ще се погрижат за удоволствието на любителите на живата музика и акустичния звук Втората вечер е в партньорство с “HMSU”, които ще зарадват всички фенове на drum’n’bass и dubstep звученето.

Summit ON! – първата в България конференция за разработка на игри. Ако ви вълнуват въпросите ” Как се правят видео игри? Някой прави ли игри в България? Как мога аз да намеря работа в тази сфера?”, ще намерите техния отговор на именно на Summit ON!. Ще ги дадат и български и чуждестранни експерти в областта на “game development”.

На страницата на фестивала onfest.bg ще намерите и информация за билетите, които ще бъдат пуснати в продажба на 15.06.2011 онлайн на eventim.bg, както и в тяхната търговска мрежа.

Arts, Concerts, Graffiti, Skate, Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Първият ON! Fest в София – подробности”

Leave a Reply