Международният ден на младежите ще се проведе в Борисовата градина

Aug 10, 2011 Няма коментари by

На 12 август, от 16 часа в парк „Борисовата градина” Министерството на образованието, младежта и науката организира празнично честване на Международния ден на младежта. Партньори на инициативата са Националният център „Европейски младежки програми и инициативи”, „Виваком”, „Минерална вода Девин”, „Сити TV”, „БГ радио” и вестник „АЗ БУКИ”.

Събитието ще започне с младежка работилница, където младите хора ще демонстрират различни дейности и умения. Министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов ще обяви победителите в Националния конкурс за художествена фотография на тема „Младежта в сезони” и Националната доброволческа кампания „Промяната започва от теб”, проведена във Фейсбук, която към края на месец май получи одобрението на 46 473 млади хора.

Младежкият хепънинг ще продължи до 22 часа в приятната компания на Калин Вельов, Теодор Койчинов и Раул Торес с латино ритми и добро настроение. Международният ден на младежта се провежда всяка година на 12 август като тази година е по-специална, тъй като на този ден изтича международната година на младежта, по време на която се проведоха множество младежки инициативи по всички точки на света под мотото „Нашата година! Нашият глас!”.

Performance, Youth projects, Конкурси

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Международният ден на младежите ще се проведе в Борисовата градина”

Leave a Reply