Lan Party & Overclock на ON! фестивала

Aug 30, 2011 Няма коментари by

Като част от ON! фестивала, HardwareBG организира и голям турнир по Overclock. Турнирът ще се проведе в два дни (събота и неделя 17-18.09) и ще бъде в два кръга – квалификационен и финален. Съответно в събота ще се състоят квалификациите, а в неделя финалите.

В квалификационният кръг всеки желаещ участва със собствената си машина/сглобка, докато във финалният кръг финалистите ще се състезават при сглобяване, настройка и овърклок на машини с идентични хардуерни компоненти. Целта на квалификационния кръг е достигане до най-добрите 6 овърклокъра в категория, а именно тези, които ще имат възможността да отидат на финал и ще могат да покажат кой наистина е най-добрият овърклокър в България в съответната категория.

Записването за Overclock турнира става на e-mail: mollov@hardwarebg.com! Повече информация за записването, както и правилата за турнира можете да видите вофициалната тема във форума на HardwareBG

В близост ще бъде организирана и LAN Party зона, в която всеки може да донесе машината си и всички участници заедно да сформират голям ЛАН. Този тип партита са абсолютен хит сред хора, запалени по компютърни игри.  Всеки желаещ да участва, взима лаптоп или компютъра си от вкъщи, заедно с монитора и ги донася на нашето ЛАН Парти, където сме му осигурили всичко необходимо – ток, интернет, маси, столове, охрана и дори място за спане! Всички престрашили се да покажат машината си, заформят един общ лан за 2 дни. За да не скучаят, сме им измислили различни конкурси и турнири, а черешката на тортата ще бъде Overclock турнира, разбира се!

Ако желаеш да се включиш, имаш възможност да се запишеш до 10-ти септември, като попълниш регистрационната форма и следваш инструкциите по закупуването на билет “LAN PARTY”. Цена за 1 билет – 20 лева до 27.08 и 30 лева до 10.09.

Ако не искаш да изпуснеш нищо от фестивала, то твоят билет е ALL IN (50 лева до 27.08 и 70 лева до 10.09), с който ще можеш да посетиш всички зони включително Game Dev Конференцията и Музикалните партита – Концерт на Napalm Death, Therapy?, Svetlio & The Legends, Bastardolomey и HMSU Класика с Borgore, DJ Fresh, Roni Size и HMSU Crew!

Ако вече притежаваш ALL IN билет и искаш да участваш в ЛАН партито, запази си място като се регистрираш тук!

Ако пък искаш да участваш само и единствено в състезанието по Overclock, то подходящият билет за теб е „Обикновен за 2 дни” на цена от 8 лева за лица под 18 г. и 12 лева за лица над 18 г

Бъди в час!, Конкурси

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Lan Party & Overclock на ON! фестивала”

Leave a Reply