Нов младежки клуб отваря врати в София

Sep 08, 2011 Няма коментари by

На 10 септември (събота), от 11:00 ч. в столичния комплекс Дианабад ще бъде открит официално първият клуб в София, изцяло насочено към младите хора, младежките общности и субкултури. Мястото е жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 25 и е изключително комуникативно (в близост до станция на метрото и до няколко автобусни линии), а откриването ще продъжли до 14:00 часа. Клубът ще бъде част от веригата от кафе – клубове Difference, собственост на МД Геймс ООД, която вече отвори врати във Варна и Стара Загора.

„Екипът ни от години се занимава с развитие на младежки събития, турнири по електронни спортове, игри с карти и др. С течение на времето забелязахме, че в България липсват места, които да са изцяло ориентирани към младите хора и различните младежки общности. Повечето заведения не са направени за тях и младежите по-скоро трябва да се съобразяват с това. Създавайки веригата от клубове Difference, ние искаме да отговорим именно на тази липса и да развием първата в страната верига, изцяло насочена към младите потребители“ – заяви Стефан Падалски, съсобственик в проекта.

Новият клуб Difference ще предложи на столичните младежи съвсем ново и различно за България преживяване, което има потенциала напълно да промени представата за младежко заведение. Още със стартирането му, в него ще се провеждат ежеседмични турнири по Magic: The Gathering и други игри с карти, с различни награди, осигурени от клуба, а постепенно разнообразието от младежки събития ще се разшири. Още в деня на откриването ще се проведе събитието Magic The Gathering Celebration с много награди от организаторите.

„Нашата основна цел е да осигурим на клиентите си внимателно обслужване и приятелска атмосфера, съчетани с възможността за отдих, както и всички необходими стоки за един играч на настолни игри. Посетителите на клуба обаче ще получат много повече, защото ще имат възможност за запознанство и общуване с много нови и интересни хора, а не на последно място, ще се постараем да осигурим и условия, и поле за развитие на играчите, за които настолните игри са нещо повече от хоби“ – споделя друг от създателите на проекта – Александър ‘Face’ Гърдев.

Повече информация за новия клуб можете да получите на адрес: office@mdgames.net, както и от неговата Facebook страница.

Boardgames, Cosplay, Fun, LARP, Magic, Party Time, Progaming, Slide, Конкурси

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Нов младежки клуб отваря врати в София”

Leave a Reply