Първият младежки клуб Difference отвори врати в София

Sep 12, 2011 Няма коментари by

Над 100 млади хора взеха участие в официалното откриване на софийския клуб от младежката верига Difference вчера в Дианабад, на ул. Крум Кюлявков, 21. Ето и карта на мястото. Клубът обединява в едно кафе, магазин за младежки стоки и място за турнири и различни младежки прояви. Целта на организаторите е той да стане първото по рода си заведение специално за младите хора в столицата.

Още по време на откриването в клуб Difference се появиха представители на различни младежки общности, включително феновете на Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh и др. настолни игри с карти, професионални геймъри, както и хора от манга и аниме общността. А организаторите обещаха пред журналист на Teenews.eu, че тепърва ще направят много събития специално за тези общности.

На откриването, което продължи до към 21:00 вечерта, се проведе и турнир по Magic: The Gathering, спечелен от Георги Георгиев, а организаторите раздадоха общо над 200 безплатни бустера за тази игра, както и много други награди. Трите големи торти и останалите почерпки, както и приятната музика допринесоха за празничното настроение.

Anime, Boardgames, Magic, Party Time, Slide, Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Първият младежки клуб Difference отвори врати в София”

Leave a Reply