22 Април 2010 г. – Ден на Земята – Състезание

Apr 14, 2010 Няма коментари by

tall-bikes-1

Сдружение “Велоеволюция” се присъединява към честването на международния ден на Земята. Ще бъде организирано съзтезание между различни видове превозни средства с цел да се покаже една от положителните страни на използването на алтернативен транспорт в градска среда. За целта от сдружението се нуждаят от доброволци, които да се включат в съзтезанието. Ако проявявате интерес и разполагате с велосипед, автомобил, мотор/мотопед, електровелосипед, кукили, ролери, скейтборд или просто се придвижвате с градски транспорт или ходите пеш значи може да се включите в състезанието.

За целта попълнете формата тук: http://velobg.org/?p=1487

Формат на състезанието:

Сборът ще е в различни краища на София на няколко групи. Идеята е от всяка начална точка да има поне по един човек с велосипед, автомобил и пеша (градски транспорт). В 18:00 часа всяка групичка ще тръгне към финала (който ще уточним няколко дни по-рано) на състезанието. Финалът ще бъде в центъра на София.

Няколко дни преди състезанието ще се свържем с всички записали се участници, за да потвърдим тяхното участие и да им кажем къде ще е сборния пункт в квартала им.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “22 Април 2010 г. – Ден на Земята – Състезание”

Leave a Reply