Street Heroеs Romania 2011

Oct 05, 2011 Няма коментари by

Текст: Nevena
Снимки: Bejen

На 17 и 18 септември в Букурещ беше второто издание на румънския фестивал за улична култура Street Heroes, който се провежда на младежкия парк в Букурещ. Събитието събира заедно скейтъри, хиксари, графити артисти и музканти от различни държави, за да се състезават, забавляват и да популяризират, това което правят.

Тази година румънските организатори от Ollie Gang Shop поканиха за участие известни български скейтъри. Екипът на Rolling Days организира цялото пътуване на нашия отбор до Румъния, за да отрази за вас представянето на момчетата на скейт състезанието. Ето и техният разказ, предоставен любезно за Teenews.eu:

Скейтборд състезанието се проведе на бетонния скейт парк с пуловете. Битката се състоя на 3 различни спота, в рамките на 3 кръга. Първият кръг бе на т. нар. ollie box, а вторият на рейл със стълби и виражи. Третият етап се организира на интересен стрийт спот.

Българските райдъри в лицето на Павел Царев, Стоян Тодоров, Миро Иванов, Димитър Попов, Кирил Денев, Лазар Лазаров и Валентин Москов караха редом със скейтърите от европейския професионален отбор на Carrhart, както и с едни от най- добрите румънци. Публиката бе доста по- цветна и многобройна от тази на българските състезания.

Участниците в състезанието бяха специално подбрани и поканени предварително от организаторите на фестивала, така че никой случаен не можеше да мери сили заедно с протата от Carrhart. Нивото на триковете на румънските скейтъри бе изненадващо високо. Разбрахме, че за тази една година откакто нашите съседи си имат бетонен парк с пуулове, наистина са карали …

Цялата статия и повече снимки можете да видите на сайта rollingdays.com

Bike, Extreme, Graffiti, Skate, Slide

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Street Heroеs Romania 2011”

Leave a Reply