Страхотни награди от Canyon в новия конкурс за младежки фото – комикс на Teenews.eu

Oct 24, 2011 6 коментара by

От днес стартира новата игра на Teenews.eu за най-добър фото – комикс на младежка тематика, т.е. – комикс съставен от снимки. Разкажете ни вашата история в поредица от кадри (минимум пет на брой). Няма ограничения в тематиката – може да е за спорт, видеоигри, графити, училище или пък гаджета. Няма да допуснем до участие единствено комикси със сексуална тематика или такива, подтикващи към престъпления.

Няма ограничения и в технологията – можете да снимате с фотоапарат, с телефон или с каквото си искате. Към снимките трябва да има и реплики, които можете да вградите в самите снимки или да ги добавите към тях. Трябва обаче да е ясно на коя снимка, кои реплики съответстват. Изпращайте предложенията си на адрес news@teenews.eu.

Ние ще публикуваме всяко ваше предложение, затова бъдете смели и креативни! Конкурсът ще има три кръга: първи кръг ще продължи от днес (24 октомври) до 6 ноември включително; втори кръг – от 7 ноември до 20 ноември включително и трети кръг – от 21 ноември до 11 декември включително.

Всеки месец един победител, избран с най-много Like (Харесвам) на Facebook страницата на Teenews.eu, ще получава две страхотни награди от Canyon – слушалки, чанта или раница. Петимата подгласници ще получат по-малка награда (фланелка или флашка) от младежкия клуб Difference. А в края на надпреварата (през декември) журито на конкурса ще избере големия победител, който ще получи страхотен фотоапарат. За финала ще се класират всички победители от трите кръга.

Slide, Комикс, Конкурси

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet

6 Responses to “Страхотни награди от Canyon в новия конкурс за младежки фото – комикс на Teenews.eu”

 1. Конкурс за комикс на Teenews.eu – “Историята на Жак” says:

  […] Здравейте приятели. До края на днешния ден (6 ноември) изтича първия кръг на нашия конкурс за фото – комикс на младежка тематика. Както знаете конкурсът ще има още два кръга, а победителите от всеки кръг ще получат страхотни награди от Canyon. Един от тях пък на края на състезанието ще спечели голямата награда – фотоапарат. Подробности за конкурса има тук. […]

 2. Конкурс за фото – комикс: Superheroes says:

  […] Напомняме, ви, че от понеделник вече можете да ни изпращате и предложенията за втория кръг на нашия фото – комикс конкурс. Подробности за условията на конкурса и наградите в него има тук. […]

 3. Anonymous says:

  […] Повече подробности за условията и наградите в него има  тук. Успех! Contest, Slide, Комикс teen […]

 4. Приключи първият кръг от конкурса ни за фото-комикс says:

  […] Повече подробности за условията и наградите в него има  тук. Успех! Contest, Slide, Комикс teen […]

 5. Anonymous says:

  […] Повече подробности за играта можете да намерите тук Успех! Uncategorized teen […]

 6. Спечелете страхотни награди от конкурса за фото-комикс на Teenews.eu says:

  […] Повече подробности за играта можете да намерите тук Успех! Contest, Slide, Комикс teen […]

Leave a Reply