Клип на деня: какво е общото между байка и филма Трон

Oct 28, 2011 Няма коментари by

Спомняте ли си филма Трон, който излезе в края на миналата година?! Както се случва със всички дълго чакани проекти той събуди в мнозина положителни емоции, докато други дори отказаха да влязат в кино залите, дори било само да се насладят на невероятните ефекти.

Накратко филма разказва за Кевин Флин, който всеки ден посещава създадената от него „Мрежа”, където с помощта на програмите “Трон” и собственоръчно направения от него Клу (номер 2) изследва пределите й, опитвайки се да създаде „перфектната система”. Един ден обаче, се случва „чудо”, което променя абсолютно всичко. Точно тогава Кевин Флин изчезва от лицето на земята. Двадесет години по-късно неговият син Сам поема по следите му и попада във фантастичния свят на мрежата, изпълнен с живи, мислещи програми, където е принуден да участва в гладиаторски битки с дискове и светлинни мотори. В този свят Сам открива затворения от своето творение Флин и двамата се опитат да спрат добилия огромни сили и популярност Клу, преди той да въведе в изпълнение своя диаболичен план.

Следващото видео  е пряко свързано с този филм, а главният участник в него е работил няколко месеца по създаването на “трон байк”. Яко колело, съчетано с невероятните умения на един шур ездач. Вижте сами за какво става на въпрос:

Bike, Street

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Клип на деня: какво е общото между байка и филма Трон”

Leave a Reply