Човешката библиотека – презареждане

Nov 09, 2011 1 коментар by

За незапознатите – Човешката библиотека е своеобразна организация за превеждане, редактиране и издаване на книги (предимно фантастика), както и редица съпътстващи дейности – работилници по писане на разкази, организиране на фантастични фестивали и др.

Новината е, че от първи ноември (Деня на будителите) Човешката библиотека вече съществува под нова форма, с нова структура и възможности, споделиха за Teenews.eu нейните създатели.

Всеки досегашен или нов член на организацията може да избере измежду трите форми на участие: Участник в Ядрото, Сподвижник и Приятел. Първата е за активните членове, които искат да участват във всекидневните обсъждания и вземането на решения, втората – за хора, които искат да помагат в някои дейности, но не да се ангажират с всекидневната кореспонденция и взимането на решения, а третата – за такива, които просто искат да получават новини за по-важните инициативи.

Човешката библиотека е сред най-иновативните форми на книгоиздаване в България, издавайки собствени електронни книги, както и книги, които читателите могат да свалят безплатно и да заплатят, колкото пожелаят, след като ги прочетат.

Фантастика

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet

One Response to “Човешката библиотека – презареждане”

  1. Кал says:

    Благодарим за разгласата! 🙂

    Сложихме връзка и във форума ни: http://choveshkata.net/forum/viewtopic.php?p=4399#p4399

Leave a Reply