Днес: не пропускайте премиерата на филма Attack of la Nina

Dec 02, 2011 Няма коментари by

Днес 2-ри декември от 19:00 часа в клуб *MIXTAPE 5* ще видим един от най-яките ски филми за сезона. Това е лентата на The Matchstick Productions, които са едни от най-големите студия в сегмента на екстремното кино. Те идват за втора поредна година на премиера в България. В края на 2010 г. тяхният филм The Way I See It ни накара да затаим дъх и да се изкефим на макс. Несъмнено и през тази година ще бъде така!

Attack of la Nina – The Bitch is Back отразява един от най-добрите сезони в Северна Америка. Незапомнените снегове, причинени от феномена Ел Ниня през зимата на 2010-2011, ни накараха едновременно да завиждаме и да помечтаем и тук да дъмпне както трябва!

Ще видим едни от най-добрите про-та и много бек кънтри. Истински паудър, фейс шотс, мега скокове и прочее. В главните роли: Sean Pettit, Bobby Brown, Mark Abma, Henrik Windstedt, Richard Permin, Gus Kenworthy, Eric Hjorleifson, Ingrid Backstrom, Russ Henshaw, Colby West, James Heim, Cody Townsend, Rory Bushfield, Callum Pettit, Jacob Wester, Alex Schlopy, и 15-годишната сензация Torin Yater-Wallace.

Вход: 5 лв. Източник: board.bg

Arts, Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Днес: не пропускайте премиерата на филма Attack of la Nina”

Leave a Reply