Artmospheric festival 2010

May 02, 2010 Няма коментари by

Тазгодишното издание на фестивала ще се проведе на ново място, в рамките на ПП Витоша, района на старите кариери над Владая, 5км южно над селото, на разстояние 25км от центъра на София.

af-2010-noinfo-600[1]
Фестивалната зона ще бъде достъпна от следобеда на 21-и май, петък. Вечерта домакин ще бъде ембиънт-чайната на Sofia Dub Club, с подходящо музикално въведение.

Главната сцена, отново снабдена с първокласна Funktion-One звукова система, ще зазвучи в съботния следобед. Разнообразна палитра от артисти от Англия, Италия, Индия, Македония, България ще ни разходят по две основни направления – psybient/progressive/psytrance през следващото денонощие, idm/deep techno в неделя, за да се стигне до вече традиционното ethno-ambient/dubby закриване в празничния 24-и май, понеделник. Събитието ще продължи до късния следобед.

Предпродажбата на билети вече тече в мрежата на Eventim. За повече информация – вижте секция ‘Билети’.

Очаквайте в скоро време информация за фестивалите зони, програма на работилниците, нощно кино и др., както и актуализация на списъка с артисти.

Фестивалът се провежда от 17ч в петък, 21-и май, до понеделник, 24-и май по същото време. Мястото ще бъде достъпно от 11ч в петък до 20ч в понеделник.

Строго забранено е паленето на огън извън обозначените за това места, внасянето на всякакъв вид оръжия, алкохол, забранени от закона вещества, напитки в стъклени бутилки. Къмпирането е разрешено само в рамките на палатковия лагер. Организаторите не носят отговорност при повреда или загуба на нечия собственост. Воденето на домашни любимци не е позволено.

Не сваляйте и не деформирайте гривната, която ще получите на входа – тя е вашият пропуск за зоната на фестивала. Възможно е да бъдете проверени от фестивалната охрана. Бъдете внимателни и не предприемайте разходки извън зоната на фестивала, без да познавате добре района. Носете топли дрехи, надморската височина е 1150м.

Спазвайте правилата за разделно събиране на отпадъците, които ще бъдат обявени по-късно тук, както и на входа на самия фестивал.

Предварителна продажба тече в мрежата на Eventim – online и по билетните каси из цялата страна (Germanos, Office 1, Техномаркет, Пикадили, Дюкян Меломан и т.н.)

Първите 50 билета от препродажбата струват по 20лв, след което цените ще бъдат както следва:

* предпродажба до 9-и май включително – 25лв;
* предпродажба 10-20-и май – 30лв;
* вход на място – 35лв;
* вход на място след изгрева в неделя – 25лв.

Info:  http://artmospheric.org

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Artmospheric festival 2010”

Leave a Reply