Illmate на лятно турне

May 03, 2010 Няма коментари by

И ето че отново Илмейт тръгват на турне из горещите точки на България! Събитието се случва за втора поредна година, но този път болнавата армада ще влезе с взлом включително в Стара Загора и Плевен.

tour2010_web[1]

Пътуването вече започна на 30-ти Април, когато лейбълът разстресе тепетата на Пловдив, заедно с подкрепатa от Zinnat и Asian Detective. На първи май Илмейт гостуваха за първи път в Стара Загора, като се имаше звуков взрив, който повиши още повече нивото на токсични вещества във въздуха.

Морето също ще затрепти под дълбоките баси на нашумялата престъпна организация по време на посещението й в Бургас на 2-ри Май. Нокаут, както винаги, ще покажат какво означава hardcore local support.

На 4-ти, Илмейт ще направят обратен завой към старата столица Велико Търново. Там всички знаем какво ще се случи. Носете си каски! Mестнaта власт ще има свои преставители в лицето на Sensei и Sistah. На следващата вечер, групировката ще забие във Варна, около катедралата. Пътешествениците едва ли ще избегнат публичното анатемосване. Много рап ще има и в Русе на 6-ти Май, когато съвсем случайно е и празника на града, но няма да има нужда от излишни пиротехнически средства, защото Илмейт ще се погрижат да ви осигурят един истински музикален фойерверк. Предпоследната спирка ще бъде в Плевен на 8-ми Май, защото… така им харесва. Последната копка на турнето ще бъде направена на 13 Май в клуб “Строежа” в столицата. През целия тур ще се радвате на специалното участие на Jamez Bongg и Diwaddloe Ckatheturode, които ще вдигат и свалят завесата на представленията. Така че всички хора, загладнели за хип-хоп – по цялата страна – обединявайте се! Илмейт пристигат при вас!

Странични ефекти: Клубовете, в които Илмейт ще гостуват са както следва:

Пловдив – клуб “Lollipop”; Стара Загора – клуб “Extreme”; Бургас – клуб “Bizarre”; Велико Търново – клуб “Bally”; Варна – “Comics”; Русе – къща „Канети”; Плевен – зала „Galaxy Bowling” и София – клуб „Строежа”. Във всички градове входът е на цена от 7 лв. В София цената е същата при предварителна продажба, а на място е 10 лв.

За непълнолетните (16-18г.) съществуват два варианта:

1.Да си напечатат предварително заверени при нотариус декларации с подпис на родител, като документа може да се свали от тук – www.illmate.com/legal

2. Да си вземат декларации на място, но младежът трябва да е придружен от родител, който да може да упълномощи някой над 18 г. да му бъде придружител.

culture, Hip hop, Music, Skate

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Illmate на лятно турне”

Leave a Reply