Конкурс за графити срещу цигарите

May 05, 2010 Няма коментари by

Министерството на здравеопазването и Министерството на образованието, младежта и науката организират ученически конкурс за графити, посветени на борбата с тютюнопушенето. Той е отворен за всички ученици от 1 до 12 клас, които имат идея за графит, показващ вредата от цигарите и могат да я реализират.

dontsmoke

Първоначално състезанието ще се провежда онлайн на адрес: http://www.graffitikonkurs.eu, а победителят ще получи възможност да нарисува своето произведение на графити стената пред НДК в София, на 1 юли. На сайта има също снимки и информация за наградите, които ще получат класираните на първите три места в конкурса – видеокамера, фотоапарат и MP3 плеър. Крайният срок на конкурса е 20 юни.

Конкурсът е част от европейската кампания “HELP – за живот без тютюн”, чиято цел е да покаже по атрактивен начин колко е вредно пушенето. Изготвянето на графитите е индивидуално, като един участник има право да участва само с един графит. Позволено е също да се използва логото на кампанията, както и нейните герои – Хелпърите.

Graffiti, Конкурси

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Конкурс за графити срещу цигарите”

Leave a Reply