Форум КЛЮЧ ще събере младежи с интерес към неправителствения сектор

Jan 23, 2012 Няма коментари by

Неформалната младежка организация 42 training организира форума “КЛЮЧ”, на който успели презентатори от средите на гражданския сектор ще представят по интерактивен и атрактивен начин своя опит, умения и страст към работата. Събитието се организира в сътрудничество с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС. То ще се проведе на 17 март в Голямата конферентна зала на УНСС, в София. Очакванията са по този начин аудиторията да получи по-ясна представа за смисъла на дейностите и инициативите на неправителствените организации, както и убедеността, че такава професионална реализация не непременно принизява ролята на човека в съвременното комерсиално общество, а напротив – е съвсем ествествен отговор на нуждите на човек да бъде полезен с уменията си в обществото.

КЛЮЧ ще бъде форум на споделяне на опит, мнения и идеи за развитие на младите хора в сектора на гражданските организации. Събитието ще събере на едно място млади хора, начинаещи в своята дейност в гражданския сектор, студенти с интереси към кариера в неправителствените организации, доброволци и ентусиасти с хора, които са успели в този сектор, които имат достатъчно опит зад себе си и желание да го споделят. Изобщо разнообразна и готина младежка компания.

КЛЮЧ ще даде на младите хора, които участват в сесиите възможност да се изправят пред врата на възможности, за която някои от тях не са подозирали, а други може би са неглежирали или са гладали със страх и недоверие, ключът е символ на възможност, която е в техните собствени ръце, ключът е и инструмент, който човек трябва да има, но и да се научи да използва, ключът е начин, инициатива и знание.

Лектори ще бъдат атрактивни личности със сериозен опит в неправителствения сектор, организацията на кампании и работа в полза на каузи, познаващи трудностите и възможностите, с които би се сблъскал всеки млад човек, избрал да се развива в гражданските организации. Презентациите ще бъдат направени по интерактивен и завладяващ начин, като аудиторията също ще бъде въвлечена в случващото се.

Подробности за събитието има тук.

Slide, Youth projects

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Форум КЛЮЧ ще събере младежи с интерес към неправителствения сектор”

Leave a Reply