Skrillex разби канона на Grammy

Feb 14, 2012 Няма коментари by

Педесет и четвъртото издание на годишните музикални награди Grammy, което бе своебразен трибют за талантливата певица Уитни Хюстън, изненадващо за всички се превърна в триумф за dubstep/brostep сцената. Германският продуцент Skrillex спечели 3 от 4-те си номинации. Парчето на Benny Benassi – Cinema, ремиксирано от германеца отнесе наградата за “Най-добър ремикс”, най-добра танцувална песен за Scary Monsters & Nice Sprites и за най-добър денс/електроника албум с едноименният Scary Monsters & Nice Sprites.

“През целия си живот аз съм дълбоко в света на електронната. Първите записи, които някога съм купувал са на The Prodigy от Aphex Twin – казва артистът, който носи рожденно име Сони Мур – Мерилин Менсън и Nine Inch Nails са ми оказали огромно влияние. От 14 годишен съм запленен от програми за правене на електронна музика, като Fruity Loops, са неразделна част от живота ми“.

Skrillex, който прави ремиксът спечелил Grammy в незаконно обитаван от него склад, е начело на вълна от ново поколение артисти, които отказват да бъде ограничаван от предубеждения или външни очаквания.

Concerts, Drum and bass, Party Time

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Skrillex разби канона на Grammy”

Leave a Reply