Партньори

 

Човешката библиотека

Място, на което книгите сбират човеци.

 

Aniventure – най-големият фестивал за аниме, манга и японска култура у нас

Aniventure е ежегоден двудневен фестивал за традиционна и модерна японска култура. Събира на едно място почитатели на японската анимация – аниме, манга комикси, конзолни и компютърни игри, бойни изкуства и предоставя поле за изява на млади таланти в областта на изобразителното изкуство, изработката на костюми и аксесоари, театралната сцена, видеомонтаж и ефекти.

 

София диша – градският фестивал, част от Културния календар на Столична община

Проектът „София диша“ дава възможност за допир до изкуства, култура, социални активности и спорт на всеки жител или гост на София без значение от неговия пол, възраст, етнически и религиозен произход или социален статус. Локациите на фестивала са достъпни за различни уязвими групи включително на хората с увреждания.

 

Sprite Graffiti Fest

Най-голямото графити състезание в България, комбиниращо страхотни графити, скейтърски и музикални прояви.

 

Tattoo fest Sofia

Двудневен фестивал, посветен на татуировките

 

PixelMedia.bg – The Ultimate Guide to the Technology World

Издание за нови технологии и модерен лайфстайл. Най-новото от света на потребителската електроника, мобилните телефони, плеърите и джаджите, науката и технологиите на бъдещето, дроните, споделената икономика, 3D принтирането, технологичния бизнес, законодателство, образование и развлечения.

 

Uchi.bg – сайт за промените в образованието

Българският портал за модернизацията на образователната система, навлизането в нея на нови технологии, нови методи на преподаване и нови форми на обучение.

 

Technothriller – фантастични разкази от Александър Александров

Сайт за фантастични разкази, sci-fi статии, прогнози и предсказания за бъдещето на новите технологии и начина, по който те ще променят обществото ни. Сайтът обръща особено внимание на темите за изкуствения интелект, нанотехнологиите, генетиката, виртуалната реалност и космическите изследвания.

 

Smeeh.com – най-готините вицове

Понякога всички имаме нужда да се посмеем, а сайтът Smeeh.com си е поставил за цел да събира най-яките и най-новите вицове, на които можем да попаднем.