Яхвайте колелата и към Боровец!

Mar 12, 2012 Няма коментари by

Боровец ще бъде домакин на уникално атрактивна снежна надпревара с колела. Borovets Winter Bike Duel се провежда за втора година и организаторите очакват над 100 участника, фенове на екстремните спортове. Датата на събитието е 17 март, а мястото – добре познато – Borovets Mountain Bike Park.

Трасето на състезанието ще бъде изградено дни преди самото състезание на трети плац пред хотел Рила. Арената на дуела ще бъде запълнена с множество виражи, големи скокове и различни препятствия, като по него едновременно ще стартират по двама състезатели, а победителите ще бъдат определени чрез преки елиминации. Участниците ще бъдат разделени в три категории – юноши 15-17, мъже 18+ и жени 15+.

Всички, които искат да участват, ще могат да заявят своето желание предварително на имейл: duel@borovetsbikepark.com до 15 март, както и на място. Всички състезатели са дльжни да имат валидна планинска застраховка и нужната защитна екипировка. Непълнолетните ще могат да участват с разрешение от родител и специална декларация. Повече инфо има тук.

Bike, Extreme, Конкурси

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Яхвайте колелата и към Боровец!”

Leave a Reply