Idea Challenge Day

May 10, 2010 Няма коментари by

Idea Challenge e състезание за иновативни бизнес идеи на млади, надъхани хора (Students Business Adventure). Целта му е да докаже съществуването на вида “студент стартиращ бизнес”. Да покаже, че вирее и у нас, дори да няма почва. Идеята е да променим средата си като ежегодно събираме на едно място всички, които могат да го направят.

Idea Challenge Day е ФИНАЛНИЯТ ДЕН на състезанието, в който 15-те най-добри ще презентират бизнес идеите си, отговоряйки на въпроса „Как бих променил света СИ?”. Ще бъдат избрани и наградени победителите и ще има нестандартна networking игра-изненада.

Кога и къде: 16 май 2010, 10:00 часа в Аулата на Софийски Университет „Св. Климент Охридски”

Защо да дойда? Увеличаваш шанса да ти се случи нещо интересно, да научиш нещо ново и да срещнеш някой забележителен човек – „Късметът отива при тези, които го търсят” :

1. Знание – ще можеш да видиш и чуеш как студенти основават компании (Анатомия на стартиращия бизнес).

2. Контакти – ще присъстват млади предприемачи, инвеститори, спонсори(European Software Institute), медии, представители на университетите и бизнес ангели.

3. Мотивация – ще получиш огромна доза ентусиазъм за лично развитие, която ще те държи дълго.

Дори да не дойдеш (въпреки че не се заплаща), то можеш да помогнеш на свой приятел да го направи като разпространиш инициативата в мрежата.

poster_final_02311[1]

НЕОБХОДИМА Е РЕГИСТРАЦИЯ НА САЙТА – http://idea.startitsmart.com

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Idea Challenge Day”

Leave a Reply