10th Open-Air Drum’n’Bass Summer Festival

May 10, 2010 Няма коментари by

HMSU presents:
31673_383078638946_627528946_4068805_7301145_n[1]

2-4.July.2010 :: near Sofia

ГОСТИ

NOISIA / Vision, Division :: Holland /

Световноизвестна дръм енд бейс формация, придобила култов статус покрай безкомпромисното качество на продукцията; ремиксите и клиповете с легендите The Prodigy и Moby; съвместния албум с Foreign Beggars; и множеството награди и номинациите за световни класации.

HAZARD / Playaz, Ganja :: UK /

Ди джей сет от любимеца на българската публика, гостувал вече по покана на HMSU за едно от най-успешните клубни събития през 2008. С участието на друг познайник – MC Skibba.

NICKY BLACKMARKET / UK /

Доайен в областта на дръм енд бейс музиката, собственик на BM Records и активен още от началото на 90-те. Победител в категория „Най-добър oldskool селектор“ на последните награди на английското ДНБ общество.

BIG BUD / Soundtrax, GLO :: UK /

едно от легендарните имена на световната сцена, познат още от Progression Sessions изданията на LTJ Bukem. Останал в сърцата на феновете като гост на HMSU от Дръм и Джаз. Майстор на мелодичния дръм енд бейс, в България ще представи новия си албум.

CAUSE 4 CONCERN / Cause 4 Concern, Virus, Timeless :: UK /

Формацията е позната с постоянство в авторските си издания от 1999 до сега. Недвусмислено допринася за оформянето на облика на текстепа в наши дни.

THE SECT / Offkey, Freak :: UK /

С плашещо име и музикална селекция, английското трио си проправя звук през мрачните музикални хоризонти на световната сцена като вече разписа издания за някои от най-силните лейбъли и не изглежда да се уморява.

SYZE / Culture Assault :: USA /

Чаровната дама с български произход, която набра през последните години популярност в световен мащаб.

hosted by:

MC EKSMAN / UK /

Победител в категория “Най-добра лирика” на последното издание на престижните музикални награди на английското ДНБ Общество.

localz:

COOH / Position Chrome, H.M.S.U., BG /

KONSPIRATOR / H.M.S.U., BG /

MOCKS / H.M.S.U., T-Free, BG /

OGONEK / H.M.S.U., Metafiziq BG /

ACIDTRIP / H.M.S.U., BG /

TARGY / H.M.S.U., BG /

EXo / H.M.S.U., Mirizma, BG /

/…MORE ARTISTS TO BE ANNOUNCED…/

Ticket Sales starts 22.March.2010 at the following locations:

4:20 Shop (61 Pirotska str., Sofia)
Vision ( 55 Maria Luiza, Sofia)
Dukan Meloman (7A 6th September str., Sofia)
BreakPoint (72 Gurko str, Sofia)
BreakPoint ( Mall “The Boulevard” – 1A Mladost, Sofia)

online and for the rest of the world at:
www.ticketpro.bg

Tickets – 20 lv. // 10 euro – till 30.April.2010
Tickets – 30 lv. // 15 euro – from 1.May.2010
At the entrance – 40 lv. // 20 Euro
Second Day Price – 30 lv. // 15 Euro
ticket sale ends 2.July.2010

————————————————————————-
НАЙ-ДОБРОТО ОТ ДРЪМ и БАС СЦЕНАТА КРАЙ КЪТИНА
Броени дни до края на промоционалните билети.

София, 28 април 2010г.

За десетото юбилейно издание на фестивала тази година, културните дейци от H.M.S.U. ще обогатят родната сцена с най-актуалното от дръм енд бейс музиката от изминалата година.

Мястото е отново китното Софийско селце – Кътина. И тази година ще има организирани охраняема парти зона, културни и спортни активности, място за къмпинг, добре подсигурен бар, безплатен паркинг и др. Към програмата на събитието ще бъдат прибавени още над 30 изпълнители от България и цял свят, музиката отново ще свири над 40 часа.

Потвърдиха участието на фестивала Noisia /Холандия/, безспорно най-популярните продуценти в момента, като холандците ще представят новият си албум, с който в момента предизвикват истински фурор. Разбира се освен тях, ще можете да чуете още и ветерана Nicky Blackmarket /Англия/ – собственик на най-големият магазин за плочи в Лондон, както любимецът на DJ Hype /Агнлия/ и машина за фънки днб бийтове – Hazard /Англия/. Лекция по селекция от мелодичен дръм енд бейс ще изнесе самият Big Bud /Англия/, докато мрачнaте страна на басса ще бъде поверена в ръцете на момчетата от С4С /Англия/ и The Sect /Англия/ .

Любопитен факт – на наградите за дръм енд бейс музика и култура провели се в Бирмингам, Noisia отнесоха наградата за “Най-добър днб продуцент”. Nicky Blackmarket беше избран за “Най-добър олд-скул селектор”, МC Eksman взе статуетката за “Най-добра лирика” сред майсторите на микрофона, а Hazard се нареди на престижното второ място в категория “Най-добър DJ”. Всичките те ще бъдат гости на фестивала край Кътина тази година.

За пореден път организаторите предоставят на публиката първокласно събитие на цена без аналог в Европа. Билетите са в продажба от 22-ри март на преференциална цена от 20лв. Тази цена ще се запази до края на април. От май цената е 30лв., а на вход – 40лв. Билетът само за втората вечер ще струва 30лв.

Drum and bass

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “10th Open-Air Drum’n’Bass Summer Festival”

Leave a Reply