Инфо за журито на Аниплей 2012

May 02, 2012 Няма коментари by

И на тазгодишния косплей фест Аниплей, както повелява традицията, ще бъдат раздадени много награди. Журито, което ще оценява най-добрите актьори ще е в състав Веселин Ранков, Явор Борисов, а специален гост за първата номинация за Еврокосплей 2012 ще бъде Gustav Ljungdahl.

Веселин Ранков-завършва ВИТИЗ през 1983 в класа на Елка Михайлова. Играл е на сцената на почти всички български театри. Участвал е в телевизионни сериали и кинопродукции. Известен е не само с актьорската си игра, но и с озвучаването на известни сериали като: Ало, Ало; Алф; Мистър Бийн и др. Гласът му е известен и от озвучаването на известни актьори като: Еди Мърфи, Мартин Лоурънс, Джо Пеши и др.

Явор Борисов-завършва през 2007 в класа на Димитрина Гюрова. Играл е на сцената на Сатиричния театър; Сълза и смях; Сфумато. Снимал се е в множество филмови и телевизионни продукции.

Gustav Ljungdahl е косплеър от Швеция. Занимава се активно с cosplay ot 5-6 години. Спечелил е редица регионални и международни награди. През 2011 представя Швеция на EuroCosplay. Той ще номинира първия участник на България за EuroCosplay 2012.

Anime, Cosplay

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Инфо за журито на Аниплей 2012”

Leave a Reply