POPA SAPKA live, CONQUERING LION live и ЪПСУРТ на НА ТЪМНО FREESTYLE сцената на SPIRIT of Burgas

Jun 29, 2012 Няма коментари by

За четвърта поредна година, като част от SPIRIT of Burgas, „НА ТЪМНО” сцената се очертава като една от най-атрактивните. Този път тя е FREESTYLE. Защото там ще се изявят групи и изпълнители от различни стилове: пънк, ска, реге хип-хоп, Balkan beat, обединени от една идея – градската култура и градския начин на живот – която е част от ценностите и на немска марка номер едно в света Beck’s. За поредна година брандът с удоволствие партнира на мащабното музикално събитие и разнообразието от стилове, които SPIRIT of Burgas предлага. То съответства и на новия слоган на марката Follow Your Inner Compass („Следвай вътрешния си компас”), който насърчава към свободата и смелостта всеки да направи, следва и отстоява своя личен избор.

В петък сцената ще открият FRAPPE, свежа столична банда, членовете на която са добре познати от други групи, но в новия си проект те ще ни изненадат с веселяшки вeрсии на известни български хитове. След тях на сцената се качват ROCK a SHOCK. Новото лице на Senior Buffo & The Synhronizers, с изцяло нова програма. Стилът е познат: ска, реге и малко пънк.

Малко преди Busta Rhymes на главната сцена, за феновете на алтернативния рок ще се появят ДЖАНГО ЗЕ. В момента групата е в превъзходна форма, а новите им парчета отдавна превземат както интернет пространството, така и родния ефир.

Около полунощ голямата изненада на НА ТЪМНО FREESTYLE сцената се казва ЪПСУРТ. Наред с култовите хитове от последните години, ни очаква ексклузивно промо и новите песни на Ицо Хазарта и компания. Софийското „трио” подготвя и специален технически сет. След тях в първата нощ на SPIRIT of Burgas, ни очаква бурно BLACK PARTY. Под зоркия поглед на DJ Станчо и неговите грамофони, купонът е гарантиран.

В събота сцената ще открият OGI 23, чието участие се очертава като своеобразно подгряващо парти за SUM 41. Пънк-рок и много весели текстове ни очакват под звуците на OGI 23. Ще чуем както популярните вече „Почивка” и „Добър вечер”, също и някои от най-новите проекти на групата с DJ Feel от TOP STOPPERS.

Веднага след OGI 23 НА ТЪМНО FREESTYLE ще бъде превзета от мощно хип-хоп нашествие. Атаката ще бъде поведена от X-TEAM. След тях ще станем свидетели на същинска „битка”. Пред своите фенове ще излязат в борба за доказване звездите на R&B Records – BIG 6A, Гумени Глави, Конса, Бенджи и опонентите им от SNIPER Records – DJ Станчо, Димна Завеса, Андре, Сарафа и др. Спорът е гарантиран, а кой е по-добър ще оцени публиката.

След полунощ тук ще се появят специалните гости от Македония CONQUERING LION. Изключително добре подготвена фестивална банда. Реге и ска с много алтернативно звучене са ни приготвили момчетата от Македония. Купонът е гарантиран, а след тях на сцената ще се присъединят NRG D, заедно със Sensei, Sistah и Gerata. Малките часове са отредени за диджеите от ZIONLIONZ SOUND SYSTEM.

В последния ден от фестивала, НА ТЪМНО FREESTYLE сцената ще ври и кипи. Началото ще поставят експериментаторите от FUNKOMENTAL – смесица от фънк, хард кор, експериментъл и какво ли още не. В същата вечер за себе си ще напомнят Q-Check. Една от техните изненади е включването на Сърмата Хари, като гост вокал.

И през тази вечер фенове на хип-хоп музиката няма да скучаят. DRS и НОКАУТ са двете групи, които обещават запомнящи се сетове и специална обща част за феновете на фестивала.

Кулминацията на вечерта се казва POPA SAPKA. Групата, която преди две години бе единодушно обявена за откритието на SPIRIT of Burgas, този път се завръща много по силна и мощна, с нова брас секция, много нови хитове и естествено неподправеното си настроение. В късната част на нощта, DJ-те на ZIONLIONZ ще довършат започнатото. Много реге, рага и провокиращи сетове ще са част от изненадите, които ни очакват по това време.

Concerts, Fun, Hip hop, Party Time, Punk & Ska, Rock

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “POPA SAPKA live, CONQUERING LION live и ЪПСУРТ на НА ТЪМНО FREESTYLE сцената на SPIRIT of Burgas”

Leave a Reply