FUNCITY – фестивалът на младите ви предизвиква да се забавлявате

Jul 02, 2012 Няма коментари by

Морска градина, Варна – от 29 юни до 8 юли

В града на летните културни фестивали FUNICTY е явление – то е от онези събития, които излизат извън рамките на всекидневието, които провокират и предизвикват със своята непринуденост, откровеност и свобода на изявата. Фестивалът притежава онази уникална привлекателност, която може да бъде поддържана за кратък период от време с нестихващ ентусизъм от организатори и участници, и създава специфична атмосфера, в която пезажът, характерът на града, ангажираността на участниците, гостите и неговите жители допринасят за уникалността на събитието.

И ако все още се колебаете защо ни е нужен фестивал на забавленията – заповядайте това лято във Варна от 29 юни до 8 юли, за да устите неповторимата атмосфера на FUNCITY. Мястото на срещата отново е централната част на Морската градина на Варна – знаково и утвърдено младежко пространство на града.

Младежкият фестивал на Варна FUNCITY е инициатива на група млади хора – артисти, музиканти, представители на младежки организации и неформални групи, които с подкрепата на местната власт, всяко лято превръщат града в младежка столица на забавленията.

Обединени от идеята за видимо, свежо и наистина забавно събитие, което да отразява интересите и талантите на младите хора в града, с финансовата и организационна подкрепа на местната власт, фестивалът на младежкия дух и тази година събира творци от различни сфери на изкуствата – професионалисти и аматьори, които заедно реализират идеята за един безкрайно забавляващ се град. Фестивалът се реализира в партньорство с Национален младежки форум и с медийната подкрепа на младежка медия ORV и тийн медия Teenews.eu.

Трудно е да се опише какво ще се случи в рамките на FUNCITY тази година, тъй като едва ли ще има младежка активност, която няма да бъде представена. И все пак – очаквайте много спорт, музика, театър, танци и разбира се – фестивални работилници, в които ще можете да опитате от всичко и да се включите активно в забавленията. В периода 5-8 юли ще бъдете свидетели на Национален дебат на тема „Младежко предприемачество”, а на 7 юли можете да се включите в Националното младежко изложение на Неправителствени организации от цялата страна, защото със своите идеи и проекти, ние заедно ще превърнем Варна в младежка столица на културата и забавленията.

Air Jumper, Concerts, Drum and bass, Freerun, Fun, Graffiti, Hip hop, Inline, Party Time, Punk & Ska, Rock, Skate, Slide, Street dance, Youth projects

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “FUNCITY – фестивалът на младите ви предизвиква да се забавлявате”

Leave a Reply