Aniventure 2012 – Гаражна разпродажба

Jul 07, 2012 Няма коментари by

За поредна година всички фенове на аниме и манга в България имат възможност да участват в гаражната разпродажба на Анивенчър, научи Teenews.eu от организаторите на феста – национален аниме и манга клуб Nakama. Както името подсказва – на разпродажбата можете да продадете вашите употребявани манги, фигурки, двд-та или други предмети свързани с темата, от които вече не се нуждаете.

В разпродажбата могат да участват вещи „втора употреба”, свързани с аниме, манга и японска култура (напр. Манга, двд-та, албуми, списания, книги, традиционни аксесоари и др.), които са лична собственост на предоставящия ги и не са свързани с масова продукция. Всеки, желаещ да участва в разпродажбата, може да го направи с не повече от 15 предмета общо.

Желаещите да участват в разпродажбата трябва предварително да заявят и да се запишат с предоставената бланка. Продажбата на предметите по време на Анивенчър ще се извършва от клуб Накама, който има право на 5% от общата сума, която трябва да бъде изплатена на всеки участник. За по-подробна информация изтеглете и попълнете бланката тук.

Заявления за участие и въпроси може да се изпращат на: info@aniventure.net с тема “Гаражна разпродажба”.

Anime, Cosplay, Videogames, Комикс, Фантастика, Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Aniventure 2012 – Гаражна разпродажба”

Leave a Reply