Стартира кампанията за набиране на доброволци на Spirit Of Burgas

Jul 09, 2012 Няма коментари by

Стартира кампанията за набиране на доброволци на Spirit Of Burgas. Крайният срок за подаване на кандидатури е 22 юли, а повече информация и форма за регистрация ще намерите тук.

Ако искате, да участвате в нещо наистина голямо и да прекарате едно незабравимо лято в България, но и в света на някои от най-големите световни музикални звезди – то това е за вас. Големите музикални фестивали не биха били това, което са без ентусиазираната помощ на стотиците доброволци, които са съществена част от организацията им.

Ако станете част от екипа на Spirit Of Burgas, вие не само ще спестите пари и ще спечелите нови емоции и приятели, а и ще спомогнете България да продължи да бъде на световната лятна фестивална карта с едно от най-яките събития, осъществявани у нас. Предложението включва още безплатен къмпинг за всички вечери и безплатен достъп до всички дни на фестивала.

Търсят се стюарди, рецепционисти, помощници за event офиса и за production офиса, гидове на артистите (ехаа), помощници за поддръжка на къмпинга, както и в back-stage зоната. Доброволците ще бъдат разпределени в различни екипи, които ще работят на смени и ще имат задължението да посрещат гостите на Spirit Of Burgas, да помагат при настаняването на гостите в къмпинга и да им дават информация. Работата е приятна, но и отговорна!

Подробности за изискванията и форма за кандидатстване има на сайта на Spirit Of Burgas.

Concerts, Drum and bass, Fun, Hip hop, Metal, Party Time, Punk & Ska, Rock, Techno

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Стартира кампанията за набиране на доброволци на Spirit Of Burgas”

Leave a Reply