Алея на талантите на Анивенчър 2012

Jul 11, 2012 Няма коментари by

Както традицията повелява, тазгодишният Анивенчър отново ще бъде поле за изява на български таланти, съобщиха организаторите от клуб Накама. Ако обичате да рисувате, имате сръчни ръце и можете да майсторите интересни неща, бива ви в правенето на оригами или сте активни в някоя друга сфера на изкуството – прочетете внимателно правилата и изпратете попълнено заявление за участие на art@aniventure.net.

Алеята на талантите на водещото аниме събитие у нас ще даде възможност на млади творци лично да представят свои произведения, да комуникират с гостите на събитието, да получат ценни контакти с клиенти, спонсори и фенове. В рамките на Алеята на талантите е разрешено да бъдат продавани единствено оригинални, авторски произведения от различен тип, свързани стилово или чрез съдържанието си с аниме, манга или Азия.

На желаещите се предоставя щанд, с който те могат да разполагат за единия или двата дни на фестивала, според техните предпочитания. Щандът се предоставя безвъзмездно от клуб Накама, който е организатор на събитието. Всички участници в Алеята на талантите заплащат само стандартната цена на билета за вход.

Авторите трябва сами да подредят щандовете, да представят творчеството си и да следят за вещите си. Осигурете си възможност да бъдете на щанда си през цялото време, което сте посочили или запишете в заявлението за участие лицето, което ще бъде ваш представител! Можете да се запишете заедно с приятели и да се редувате.

Крайният срок за записване е 20.08.2012, а формата за записване може да бъде открита тук. Необходимо е да потвърдите записването си до 26.08.2012. Местата на Алеята на талантите са ограничен брой. Ще бъдат допуснати хора до запълване на местата в редa на записването си.

Anime, Body arts, Cosplay, Magic, Performance, Комикс, Рисуване

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Алея на талантите на Анивенчър 2012”

Leave a Reply